B1 TV


Andreea Marin si Radu Moraru au avut marti seara un schimb dur de replici in cadrul emisiunii Nasul. Marul discordiei a fost un sondaj facut in randul telespectatorilor, carora li s-a cerut sa raspunda la intrebarea Este sau nu Andreea Marin insarcinata?.
  Tupeul lui Radu Moraru a starnit-o in asa masura pe Andreea Marin, incat aceasta a telefonat imediat si a intrat in legatura directa cu el si invitatii sai, Huidu si Gainusa.
  Zana surprizelor a lamurit din start faptul ca nu urmarea emisiunea, insa a fost sunata de cativa prieteni care i-au spus ca se vorbeste despre ea. Carcotasii au asigurat-o ca nu au nici o legatura cu sondajul si ca se tem de ceea vor intelege telespectatorii. Andreea l-a sfatuit pe Radu Moraru sa se inspire din umorul de calitate al invitatilor sai si l-a acuzat ca ia bani de la public de pe SMS-uri pe notorietatea ei. In replica, Nasul a asigurat-o ca toate fondurile vor fi donate. Lovita unde doare mai tare, Zana surprizelor i-a cerut sa nu ii explice tocmai ei ce inseamna act caritabil si ce inseamna o campanie pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Asia, incheind cu un sfat acid: mai aveti mult de invatat pana sa ajungeti la profesionalismul meu in domeniul televiziunii.
Huidu si Gainusa au criticat si ei intruziunea presei in viata privata a VIP-urilor. Pe de alta parte, Radu Moraru a iesit basma curata, dand vina pe public, care este tot mai preocupat de tot ce face vedeta preferata in spatele camerelor de luat vederi. Si rezultatele sondajului au confirmat acest lucru: 63% dintre spectatori au spus ca Andreea Marin ar fi insarcinata si 37% au negat acest lucru.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...