B1 TV


NASUL: "PESTE NOUA LUNI ANDREEA MA VA IUBI"

         Andreea Marin si Radu Moraru au avut marti seara un schimb dur de replici in cadrul emisiunii "Nasul". Marul discordiei a fost un sondaj facut in randul telespectatorilor, carora li s-a cerut sa raspunda la intrebarea "Este sau nu Andreea Marin insarcinata?".
       "Tupeul" lui Radu Moraru a starnit-o in asa masura pe Andreea Marin, incat aceasta a telefonat imediat si a intrat in legatura directa cu el si invitatii sai, Huidu si Gainusa.
       "Zana surprizelor" a lamurit din start faptul ca nu urmarea emisiunea, insa a fost sunata de cativa prieteni care i-au spus ca se vorbeste despre ea. Carcotasii au asigurat-o ca nu au nici o legatura cu sondajul si ca se tem de ceea vor intelege telespectatorii. Andreea l-a sfatuit pe Radu Moraru sa se inspire din umorul de calitate al invitatilor sai si l-a acuzat ca ia bani de la public de pe SMS-uri pe notorietatea ei. In replica, "Nasul" a asigurat-o ca toate fondurile vor fi donate. Lovita unde doare mai tare, "Zana surprizelor" i-a cerut sa nu ii explice tocmai ei ce inseamna act caritabil si ce inseamna o campanie pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Asia, incheind cu un sfat acid: "mai aveti mult de invatat pana sa ajungeti la profesionalismul meu in domeniul televiziunii".
Huidu si Gainusa au criticat si ei intruziunea presei in viata privata a VIP-urilor. Pe de alta parte, Radu Moraru a iesit basma curata, dand vina pe public, care este tot mai preocupat de tot ce face vedeta preferata in spatele camerelor de luat vederi. Si rezultatele sondajului au confirmat acest lucru: 63% dintre spectatori au spus ca Andreea Marin ar fi insarcinata si 37% au negat acest lucru.

2 comentarii:

dolby spunea...

domnule morar in legatrua cu ceea ce se petrece in energie as dori saspun doar un lucru atat timp cat membrii din aparatul guvernului fac parte din consilile de administratiei ale electrica sau distrigaz nu ma mira faptul ca se majoreaza preturile si tarifele cu atata usurinta. verificati va rog declaratia de avere a Cameliei Spataru, purtatorul de cuvant al guvernului si ve-ti avea surpriza sa constatati ca ceea ce spun este adevarat. Nu stiu ce pregatire in domeniul energeticii o fi avand aceasta doamna dar cu certitudine deciziile luate in CA sunt din cele mai marete si lipsite de interese:

adi spunea...

as vrea sa va aduc la cunostinta ca si la EON Gaz Timisoara, directoarea de personal care a fost pusa sa dea afara foarte multi angajati ca sa le creasca salariile celor din conducere are salariu de aproape 15000 RON si si-a angajat si copilul acolo, iar la cei care au plecat dupa aproape 30 de ani au primit salarii compensatorii de numai 30000 RON. Un alt subiect de abordat ar fi ca ininstitutiile de finante publice unde se fac angajari numai pe baza de rudenie, incepand de la unchi - veri, nasi - fini, parinti -copii, sot - sotie. Cum sa mearga treaba bine daca directorul angajeza numai prieteni si rude...cu-i sa-i ceri sa mearga treaba bine, pe cine sa tragi la raspundere. Am auzit ca-n Directia de Finante Publice Hunedoara la Administratia financiara Brad, sotia directorului de acolo a delapidat acum vre-o trei ani o suma destul de frumusica, numai la o firma nu achitase vre-o 30000 RON si tinea evidenta la cateva firme, atunci au iertat-o si a lucrat in conticnuare tot la finante, iar anul asta a delapidat iar peste 100000 RON si tot acolo a ramas si ea si sotul ei si directorul de la judet. Zicea aseara Calinescu, ca trebuie sa iasa lumea sa vorbeasca... si cine s-o asculte daca dvs.abia puteti face fata lumii acesteia marsave... D-zeu sa va dea putere dvs.si colegilor sa vorbiti pentru noi. un om de rand scarbit de ce se intampla in Romania de azi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...