B1 TV


"Nasul", atac dur la parlamentari

Radu Moraru a continuat in emisiunea "Nasul", de luni seara, seria dezvaluirilor privind parlamentarii care au locuinta in Bucuresti si deconteaza totusi la Parlament bani pentru chirie si intretinere.

Numai ca emisiunea a degenarat in momentul in care deputatul PC Bogdan Pascu a venit in studiol B1 TV pentru a-si sustine nevinovatia.

Pascu a adus documente prin care a aratat ca detine o locuinta in Bucuresti, dar ca aceasta se afla in constructie fiind nelocuibila in acest moment. Deputatul PC spune ca a ales sa nu stea la hotel cu 80 de milioane pe luna si sa ia doar 25 de milioane pentru a sta in alta parte.

Numai ca Bogdan Pascu nu sta nicaieri in chirie ci locuieste la un prieten sustinand ca cei 25 de milioane "se duc" pe intretinere si plata unei menajere.

Realizatorul emisiunii, Radu Moraru l-a atacat spunand ca e imoral sa iei astfel bani publici si sa spui ca ai nevoie de 25 de milioane de lei pentru intretinere cand aceasta nu poate depasi mai mult de 5-7 milioane pe luna.

Spiritele s-au inflamat dupa citirea declaratiei de avere a deputatului PC. Pascu i-a reprosat lui Radu Moraru ca e un jurnalist slab care nu se documenteaza corect si dezinformeaza atunci cand spune ca are o locuinta in Bucuresti si o avere de 1 milion de euro, veniturile sale fiind sub o suta de mii de euro.

"Nasul" a reactionat violent facandu-l pe Pascu nesimtit si penibil in mai multe randuri.

Dialogul telefonic cu un alt deputat PC si fost prefect, Teodor Nitulescu, l-a facut pe Moraru sa exclame nervos: "Doamne ce mincinosi! Ce nesimtiti! Ce parlamentari avem?!"

Cearta a continuat pe toata durata emisiunii, fiecare invitat avand de reprosat ceva celuilalt. Daca adaugam ca pe langa vicepresedintele PNT-CD, Aurelian Pavelescu, invitat a fost si Silviu Prigoana putem intregi tabloul "dialogului".

Omul de afaceri i-a spus lui Pavelescu sa nu mai faca pe indignatul acum cand el a votat in Parlament aceasta lege si nu a zis pana acum niciun cuvant despre aceste ilegalitati. Prigoana i-a amintit si de faptul ca este "un traseist politic" enumerandu-i partidele prin care a trecut. Pavelescu l-a acuzat de neseriozitate facand referire la scandalurile mondene in care a fost implicat Prigoana.

Disputa s-a incins cand Cozmin Gusa, intervenit telefonic in emisiune, l-a acuzat pe Bogdan Pascu de deturnare de fonduri, cei 25 de milioane fiind destinati platii chiriei si nu altor intrebuintari.

Pascu a replicat si l-a acuzat pe Gusa ca lipseste cu lunile din Parlament dar incaseaa salariul si-si deconteaza "cheltuieli substantiale pentru activitatea din teritoriu" suma ridicandu-se numai pentru luna trecuta la peste 70 de milioane de lei.

Dorind sa-si 'readuca" invitatii la subiectul emisiunii, Radu Moraru l-a intrerupt brutal pe Gusa: "Lasati asta, nu ma intereseaza acum persoana dumneavoastra", explicand apoi ca acesta ar urma sa fie invitat intr-o alta emisiune.

Disputa lui Radu Moraru cu Bogdan Pascu vine dupa ce, intr-o emisiune precedenta, cunoscutul realizator tv l-a atacat dur si pe senatorul Dan Claudiu Tanasescu.

Dupa ce senatorul nu a putut justifica acuzele ce i s-au adus si a proferat amenintari l-a adresa realizatorului, acesta l-a gratulat cu "apelative" ca "penibil", "varza", "comicul anului" si "invechit" amintindu-i lui Tanasescu de colaborarea la revista Securitatii si de perpetuarea acelorasi mentalitati securiste si in prezent.

9 comentarii:

felix spunea...

Bun asa! Trebuie sa si-o ia acum peste bot, sa-si piarda imunitatea, sa tremure si s-o astepte pe aia rea, cu confiscari si dupa gratii - ne-au supt destul! Fara mila! 'La Cuvant si la firul cu plumb, caci altfel nu va mai vedea lumina zilei poporul acesta!' (Isaia 8,20)
Se invartoseaza caracatita, nu va fi usor, dar n-avem voie sa tacem.

maria spunea...

Va doresc succes in campania contra impostorilor.
Maria

constantin spunea...

Buna seara,
Va rog sa-mi transmiteti adresa acelei batrina care primeste pensie de 3 lei, pentru ai putea trimite un mic ajutor. Merita tot respectul meu ca sotie de roman cazut pentru apararea Romaniei.
Multumesc.
Constantin

stela spunea...

felicitari pentru toate emisiunile pe care le faceti

Mihaela spunea...

As dori sa Nasul sa dezbata problema pretului benzinei care a ramas la fel de ridicat desi pretul barilului a scazut. trimit un mesaj care circula pe mess in speranta ca fenomenul va lua amploare:PT TOTI SOFERII, in ultima vreme pretul barilului de petrol s-a redus la jumatate, astfel ca de la 140 dolari a scazut la 70 si totusi, benzina si motorina a scazut cu doar 1000 de lei. E BATAIE DE JOC pt ca guvernul tine taxele si accizele la fel de mari, iar statiile Peco nu vor sa renunte la preturile practicate, avand un profit urias. Daca ei isi bat joc de noi, haideti sa-i boicotam. S-A DECIS CA IN ZILELE DE 27,28 29 OCTOMBRIE TOTI SOFERII CARE VAD ACEASTA MIZERIE SA FACA FRONT COMUN SI NIMENI SA NU ALIMENTEZE MASINA SI SA NU CUMPERE NIMIC DIN STATIILE DE CARBURANTI. SPERAM CA PRIN ACEST MOD DE PROTEST SA-I PROVOCAM SI SA VEDEM O REACTIE POZITIVA A ACESTUI GUVERN CARE CONTINUA SA ISI BATA JOC DE NOI! daca sustii ideea (si chiar daca nu o sustii ), da mai dep

ANDRADA spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
san prospero spunea...

facem cea ce sunten ...........suntem cea ce facem .....de la muncitor la presedinte

Anonim spunea...

suntem ce am ajuns si vom fi ce crestem si ne dorim , asa mai indirect... realitatea asta nu o stie nimeni ? : http://ciobotarudaniel.wordpress.com/2010/01/29/romania-copilaria-si-cocalaria/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...