B1 TV


B1 TV - Online





URMATITI B1-TV ONLINE

Pentru a viziona B1 tv online, aveti nevoie de urmatoarele programe:

Windows Media Player

VLC Media Player

Adobe Flash Player

SopCast

93 de comentarii:

dezamagitul spunea...

Dl. Moraru , foarte buna emisiunea despre scumpirea gazelor, dar nu teoretizati prea mult...cautati sursa cheltuielilor care favorizeaza scumpirea lor. Ia vedeti pe ce salarii stau presedintele si vicepresedintele din partea PRM, carora nici fata nu li se stie in sediu si pe cate sute de milioane au plecat la Roma si in Sicilia vicepresedinta PNL si cu gasca ei "de specialisti". Cred ca sunt sume enorme... din pacate, cele doua angajate frustrate care comentau pline de naduf in metrou, au coborat inaintea mea. Pacat...aflam mai multe...dar dvs. puteti trimite un ziarist de investigatie sa vina cu date concrete.Exterminati-i dom'le pe hoti, ca ne-au distrus de tot.

florin spunea...

Facand o paralela cu initiativa altui post tv ( referitor la asistenta juridica acordata la taxa de poluare- daca tin bine minte) postul dumneavastra de televiziune ar putea angaja asistenta juridica in vederea deschiderii de actiuni in instanta de catre cetatenii Romanieiin cazul in care aceste actiuni sunt justificate( pretul gazelor catre populatie).

Unknown spunea...

........ o sa ajungem sa platim taxe pe lumina soarelui.... care intra pe fereastra......

adi27 spunea...

NASULE , NU STIU CE AR PUTEA DEZVALUI INVITATUL CA SA AJUTE SRL-URILE , STIU DOAR CA M-AM SATURAT SA TRAIESC IN MINCIUNA SI NU MAI DEPARTE LUNI 22 SEPTEMBRIE , AM VRUT SA TE IMPLOR SA MA PRIMESTI IN EMISIUNE SI CU RISCUL DE A NU MAI FACE AFACERI CATE ZILE OI AVEA IN TARA MEA , CU RISCUL CA CEI DOI COPII AI MEI SA NU MAI AIBA LOC NICAIERI IN ROMANIA , SA TE IMPLOR SA MA LASI SA DAU CARTILE PE FATA SI SA ITI ARAT CUM SE FAC AFACERI IN ROMANIA!!!CA NU MAI POT!!!
SUNT FEMEIE , DAR AM RISCAT TOTUL CA SA IMI POT DUCE MAI DEPARTE AFACEREA , AM UN NUME IN ORAS CA SI FIRMA , DAR CU TOATA FISCALITATEA CARE NI SE APLICA NU MAI FAC FATA . MI-AM VANDUT CASA CA SA POT CONTINUA ACEASTA AFACERE , AM RISCAT TOTUL , EU SUNT ADEVARATUL OM DE AFACERI , NU EI , CARE SE CONECTEAZA LA BANUL PUBLIC SI ASTEAPTA SA LE CURGA BANII...
NU MAI POT , CE SA FAC SA !!?????
UNDE SA MA DUC?SI IN SITUATIA MEA SUNT MII DE SRL-URI

alexandru spunea...

va rog sa ma sunati sa va spun si eu mai multe si in legatura cu terenul si cu amenintari la adresa salariatilor si din partea sefilor care nici macar nu stiu ceva elementar de gaze

alexandru spunea...

va rog sa ma sunati sa va spun mult mai multe decit ce va spune acest om

Floarea bunica spunea...

suntem alaturi de voi

augusta spunea...

Felicitari NASULE!
Iti suntem alaturi toata echipa RADIO TRANSILVANIA TURDA-LUDUS.

Augusta

Unknown spunea...

Referitor La Emisiunea „Mafia din Distrigaz Sud”

Am participat activ la emisiunea dumneavoastră, in sensul ca am trimis SMS-uri.
Apreciez emisiunea ca fiind una de maxim interes. Sunt in asentimentul realizatorului şi consider că fenomenul o dezbatere publică de natură a încuraja o atitudine de frondă împotriva acestui spoliator care este acţionarul majoritar.
Ce m-a determinat sa va scriu aceste rânduri, este împrejurarea relatată de interlocutorul dvs., referitoare la condiţionarea reinstalării contorului de măsurare a gazului natural, în situaţia în care acesta a fost ridicat de lucrătorii Distrigaz, de constituirea / plata unei „garanţii” ce reprezenta contravaloarea a 300 m.c., gaze naturale.
Precizez că această condiţionare unilaterală a SC DISTRGAZ SUD, inserată în contractele de furnizare a gazelor naturale către consumatorul casnic, s-a făcut cu complicitatea ANRE.
Precizez, de asemenea, că această măsură, care nu a fost negociată cu consumatorul casnic, ci impusă in mod abuziv, a fost aplicată de fiecare dată la reinstalarea contorului de măsurare a gazului natural, funcţionând ca o adevărată sancţiune ce ne este aplicată de societatea franceză şi nu ca o garanţie constituită în favoarea acestuia. Fac această afirmaţie motivat de faptul ca de fiecare dată când întârziai plata facturii, te trezeai a doua zi fără gaze, contorul fiind demontat şi ridicat de lucrătorii societăţii.
La fiecare cerere de reinstalare erai obligat să achiţi taxa de reinstalare de câteva sute lei. Si asta nu era tot, trebuia să achiţi de fiecare şi garanţia pretinsă, al cărui cuantum era, la aceea vreme de 1.800.000 ROL. In realitate această suma nu era o garanţie, şi nici nu îndeplinea această funcţie, si anume aceea de a pune anticipat la dispoziţia societăţii furnizoare o sumă de bani din care, furnizorul trebuia să se înfrupte până la concurenţa sumei datorate pentru gazele livrate, in caz de întârziere la plata.
Această garanţie nu a avut nici odată această menire. Dimpotrivă, de fiecare dată contoarele erau ridicate şi erai obligat să achiţi din nou garanţia. Sunt foarte multe persoane care au plătit-o de mai multe ori şi care au intrat sub forma unei plăţi nedatorate in conturile societăţii furnizoare.
In contactele de furnizare pe care consumatorul casnic îl încheia, aproape anul cu societatea, acesta a fost obligat sa accepte semnarea unui contract de prestării de servicii care era modificat permanent în favoarea societăţii, dar nu cuprinde nici o precizare cu privire la termenul pe care se constituie.
Aceste garanţii sunt în realitate credite acordate de consumatorii casnici societăţii franceze, care, după ştiinţa mea nu au fost restituite niciodată insă cu siguranţă aceste sume neutilizate de furnizor în vederea scopului (de altfel ascuns) în care au fost folosite, sunt sau nu purtătoare de dobânzi.
Am sesizat această interpretare abuzivă de a se solicita de fiecare dată, când se reinstala contorul de gaze, plata garanţiei, sens în care am purtat discuţii atât cu şeful Serviciului Recuperare Debite, care au refuzat executarea contractului dacă nu se achita din nou garanţia, cât şi cu şeful Serviciului Juridic, cărora le-am interpretat clauza prevăzută în art. 14 alin. 2 din Condiţiile generale de contractare pentru consumatorii captivi casnici de gaze naturale şi art. 8, cap. VII privitor la răspunderea contractuală, unde sunt înscrise numai obligaţii şi sancţiunii pentru consumatorul casnic.
Singurul serviciu care mi-a dat dreptate si a înţeles interpretare făcută de mine a textului din contractul de furnizare a fost serviciul juridic, însă mi s-a spus ca nu pot face nimic şi că va trebui sa plătesc sau să mă adresez direct conducerii pentru ca această să dea o dispoziţie unitară de reglementare a situaţiei relatate de mine.
Astfel am fost nevoit să notific la data de 23.03.2004 SC DISTRGAZ SUD solicitându-le să înceteze comportamentul abuziv faţă de consumatorul casnic.
La data de 05.05.2005, prin adresa nr. 31.538. Directorul general Liviu Duinea, îmi răspundea că dintr-o interpretare eronată Serviciului Recuperare Debite Restante s-a solicitat, în afara debitului restant şi constituirea unei noi garanţii, astfel ca a dat dispoziţie de reluare a executării contractului si furnizării de gaze naturale.
Îmi pun întrebarea, la care vă rog pe dumneavoastră să găsiţi un răspuns, unde sunt contabilizate aceste garanţii, care este cuantumul lor şi dacă au fost vreodată folosite în scopul în care au fost constituite sau dacă au fost restituite celor care le-au plătit.
In cazul în care nu au fost folosite, îndemn pe toţi cei care le-au plătit să se adreseze SC DISTRGAZ SUD pentru restituirea lor împreună cu dobânda legală, iar în caz de refuz să-i acţioneze în judecată.

Alătur prezentei si documente în susţinerea celor relatate mai sus.

Cu stimă,

Gheorghe GROZA

Avocat în Baroul Bucureşti

adi27 spunea...

mai nasule , da nu vezi ce mincinos ordinar e tipul asta care e invitat??
cum adica un plod de 20 de ani are afaceri pe picior asa mare ???
lor nu le mai e rusine de nimic???
as vrea eu , la cei 48 de ani ai mei, sa pot avea o afacere cu asa profit acum , mai mare rusinea , sa spuna lu mutu ca tac-su nu a fost in spatele plodului
rusine sa le fie

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Mihai spunea...

Arhiva- Romania Libera, autor Sabina Fati
Vineri, 11 Aprilie 2008:
Basescu, intre gazul ieftin si compromis

Traian Basescu spera sa nu arda gazul de pomana in vizita pe care o va face la Moscova in aceasta toamna.
» Traian Basescu vrea sa renegocieze cu Moscova pretul gazelor pe care Romania le importa din Rusia, prin eliminarea firmelor intermediare.

» Economistii privesc cu scepticism aceasta incercare si argumenteaza ca orice renegociere se bazeaza pe un compromis politic.

» Rusia vinde gaz Romaniei la pretul cel mai mare din Europa, iar firmele intermediare au aparut intre Gazprom si beneficiarii autohtoni inca din 1993.

Presedintele Basescu a anuntat ca va face "cel mai probabil la


toamna" o vizita oficiala in Rusia pentru a discuta un pret mai mic al gazului. seful statului roman a primit invitatia de a merge la Moscova dupa intalnirea pe care a avut-o la Bucuresti cu Vladimir Putin, in urma careia se intrezareste o incalzire a relatiilor bilaterale. Traian Basescu spera sa obtina un pret mai mic pentru gazul rusesc prin eliminarea firmelor care intermediaza vanzarea: "Romania cumpara gaze prin intermediari, si nu direct de la Gazprom, pentru ca asa a vrut Guvernul Romaniei in 2001-2002, cand s-au semnat contractele pe termen lung". De fapt, Bucurestiul nu mai importa gaz rusesc direct de la furnizorul Gazprom din 1993, iar oficialii romani au vorbit in ultimii ani despre pierderi de milioane de euro din cauza firmelor intermediare, pe care insa Rusia le foloseste pentru toate tarile europene. Aurelian Dochia, de la Centrul European pentru Politici Economice, nu crede ca excluderea intermediarilor ar reduce pretul gazului rusesc adus in Romania si priveste cu scepticism incercarea presedintelui: "Rusia are in vedere intotdeauna si o dimensiune politica fata de tarile unde livreaza resurse energetice, dar exista mereu o marja de manevra". Liviu Voinea, director al Grupului de Economie Aplicata, socoteste ca aceasta marja de manevra nu este insa neaparat in favoarea Romaniei, fiindca "negocierile nu implica doar pretul gazului, ci si participarea Gazprom la proiectele noastre". Compania rusa de stat Gazprom ar fi interesata atat de compania autohtona Romgaz, cat si de implicarea in proiectul Nabucco, spune economistul Voinea. Pe de alta parte insa, Nabucco, proiectul european ce prevede construirea unei conducte care sa alimenteze Europa prin ocolirea Federatiei Ruse, si-ar pierde sensul prin participarea Moscovei. seful Colegiului National de Aparare spune, la randul sau, ca "energia este o chestiune politica" si nu stie ce ar putea da Bucurestiul in schimbul scaderii pretului pentru gazul rusesc.


Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), crede, in schimb, ca "totul se poate negocia" si ca depinde de inteligenta celor care duc tratativele de a obtine maximul posibil. Totusi, optimismul sau este temperat, fiindca "intermediarii au contracte cu clauze necunoscute" si se indoieste ca WIEE – principalul intermediar pentru piata romaneasca – va renunta cu usurinta la contract, mai cu seama ca Gazprom detine jumatate din aceasta firma ruso-germana, in care cealalta jumatate este a firmei Wintershall AG. Parvan socoteste ca Romania are ce pune pe masa negocierilor la Moscova, intre altele, participarea la Nabucco, actiuni la Transgaz, participarea Gazprom la eventuala privatizare a Romgaz, dar si invitarea companiei ruse la dezvoltarea depozitului de inmagazinare Roman-Margineni sau la alte locatii aflate deja in functionare.

Traian Basescu a explicat ca Vladimir Putin s-a declarat deschis sa rediscute contractul de livrare a gazului catre Romania, dar deocamdata nu este foarte clar ce asteptari are partea rusa si in ce masura implicatiile ar putea fi politice. Pana acum au mai fost facute incercari de eliminare a intermediarilor, dar lucrurile par batute in cuie pana in 2012. Pesimistii amintesc in plus ca Gazprom a prelungit contractul Wintershall pana in 2030, ceea ce ar putea reduce si mai mult sansele Romaniei de a negocia reducerea pretului la gaz. Expertii atrag insa atentia ca lucrurile pot fi schimbate daca Bucurestiul este dispus la compromisuri, care ar putea fi "favorabile ambelor parti", dupa cum s-a exprimat Cristian Parvan.

ATENTIONARE
Gazprom nu e un ursulet de plus
Matthew Bryza, coordonatorul politicii energetice a SUA la Marea Caspica, atrage atentia, citat de Realitatea TV, ca Romania nu trebuie sa-si schimbe politica fata de Rusia pentru a obtine un pret mai mic la gaz. Romania ar putea face "un pact faustic" cu Rusia, dar oficialul american avertizeaza ca Gazprom "nu este un ursulet de plus a carui inima se incalzeste cand cineva il mangaie", ci o companie care-si propune "sa elimine concurenta" si de a "tine gazul oricarei companii in afara pietei".

Mihai spunea...

Arhiva Romania Libera - autor Sabina Fati
Vineri, 11 Aprilie 2008
:
Basescu, intre gazul ieftin si compromis

Traian Basescu spera sa nu arda gazul de pomana in vizita pe care o va face la Moscova in aceasta toamna » Traian Basescu vrea sa renegocieze cu Moscova pretul gazelor pe care Romania le importa din Rusia, prin eliminarea firmelor intermediare.

» Economistii privesc cu scepticism aceasta incercare si argumenteaza ca orice renegociere se bazeaza pe un compromis politic.

» Rusia vinde gaz Romaniei la pretul cel mai mare din Europa, iar firmele intermediare au aparut intre Gazprom si beneficiarii autohtoni inca din 1993.

Presedintele Basescu a anuntat ca va face "cel mai probabil la


toamna" o vizita oficiala in Rusia pentru a discuta un pret mai mic al gazului. seful statului roman a primit invitatia de a merge la Moscova dupa intalnirea pe care a avut-o la Bucuresti cu Vladimir Putin, in urma careia se intrezareste o incalzire a relatiilor bilaterale. Traian Basescu spera sa obtina un pret mai mic pentru gazul rusesc prin eliminarea firmelor care intermediaza vanzarea: "Romania cumpara gaze prin intermediari, si nu direct de la Gazprom, pentru ca asa a vrut Guvernul Romaniei in 2001-2002, cand s-au semnat contractele pe termen lung". De fapt, Bucurestiul nu mai importa gaz rusesc direct de la furnizorul Gazprom din 1993, iar oficialii romani au vorbit in ultimii ani despre pierderi de milioane de euro din cauza firmelor intermediare, pe care insa Rusia le foloseste pentru toate tarile europene. Aurelian Dochia, de la Centrul European pentru Politici Economice, nu crede ca excluderea intermediarilor ar reduce pretul gazului rusesc adus in Romania si priveste cu scepticism incercarea presedintelui: "Rusia are in vedere intotdeauna si o dimensiune politica fata de tarile unde livreaza resurse energetice, dar exista mereu o marja de manevra". Liviu Voinea, director al Grupului de Economie Aplicata, socoteste ca aceasta marja de manevra nu este insa neaparat in favoarea Romaniei, fiindca "negocierile nu implica doar pretul gazului, ci si participarea Gazprom la proiectele noastre". Compania rusa de stat Gazprom ar fi interesata atat de compania autohtona Romgaz, cat si de implicarea in proiectul Nabucco, spune economistul Voinea. Pe de alta parte insa, Nabucco, proiectul european ce prevede construirea unei conducte care sa alimenteze Europa prin ocolirea Federatiei Ruse, si-ar pierde sensul prin participarea Moscovei. seful Colegiului National de Aparare spune, la randul sau, ca "energia este o chestiune politica" si nu stie ce ar putea da Bucurestiul in schimbul scaderii pretului pentru gazul rusesc.



Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), crede, in schimb, ca "totul se poate negocia" si ca depinde de inteligenta celor care duc tratativele de a obtine maximul posibil. Totusi, optimismul sau este temperat, fiindca "intermediarii au contracte cu clauze necunoscute" si se indoieste ca WIEE – principalul intermediar pentru piata romaneasca – va renunta cu usurinta la contract, mai cu seama ca Gazprom detine jumatate din aceasta firma ruso-germana, in care cealalta jumatate este a firmei Wintershall AG. Parvan socoteste ca Romania are ce pune pe masa negocierilor la Moscova, intre altele, participarea la Nabucco, actiuni la Transgaz, participarea Gazprom la eventuala privatizare a Romgaz, dar si invitarea companiei ruse la dezvoltarea depozitului de inmagazinare Roman-Margineni sau la alte locatii aflate deja in functionare.


Traian Basescu a explicat ca Vladimir Putin s-a declarat deschis sa rediscute contractul de livrare a gazului catre Romania, dar deocamdata nu este foarte clar ce asteptari are partea rusa si in ce masura implicatiile ar putea fi politice. Pana acum au mai fost facute incercari de eliminare a intermediarilor, dar lucrurile par batute in cuie pana in 2012. Pesimistii amintesc in plus ca Gazprom a prelungit contractul Wintershall pana in 2030, ceea ce ar putea reduce si mai mult sansele Romaniei de a negocia reducerea pretului la gaz. Expertii atrag insa atentia ca lucrurile pot fi schimbate daca Bucurestiul este dispus la compromisuri, care ar putea fi "favorabile ambelor parti", dupa cum s-a exprimat Cristian Parvan.



ATENTIONARE
Gazprom nu e un ursulet de plus
Matthew Bryza, coordonatorul politicii energetice a SUA la Marea Caspica, atrage atentia, citat de Realitatea TV, ca Romania nu trebuie sa-si schimbe politica fata de Rusia pentru a obtine un pret mai mic la gaz. Romania ar putea face "un pact faustic" cu Rusia, dar oficialul american avertizeaza ca Gazprom "nu este un ursulet de plus a carui inima se incalzeste cand cineva il mangaie", ci o companie care-si propune "sa elimine concurenta" si de a "tine gazul oricarei companii in afara pietei".

Mihai spunea...

Arhiva 10 aprilie 2008

Traian Basescu nu se dezminte / Pretul gazelor exploatat electoral

de Lucian Gheorghiu

Preşedintele Traian Băsescu nu se dezminte. Din orice subiect, chiar şi unul problematic pentru români, el reuşeşte să-l trasnforme în propagandă electorală. În folos propriu. Chiar dacă pentru a-şi atinge acest scop utilizează un limbaj dublu şi dezinformază la greu, mizând pe necunoaşterea de către populaţie a unor aspecte pur tehnice.
« Voi negocia cu Rusia preţul la gaze »

Preşedintele Traian Băsescu a criticat miercuri 9 aprilie, la « B1TV » un secretar de stat (Iulian Iancu – n.a.) din Ministerul Industriilor din perioada guvernării Năstase, căruia i-a reproşat că a negociat defectuos şi prin intermediari, preţurile la gazele naturale importate din Rusia. Ca să întărească afirmaţiile pe care le-a făcut, el a citat punctul de vedere al părţii ruse : « voi aţi vrut (să negociaţi –n.a.) prin intermediari şi aveţi ce aţi vrut în 2001-2002 ». După care, şeful statului român anunţă trimfător că va prelua iniţiativa : « suntem deschişi să discutăm contractul direct şi, probabil, în baza invitaţiei pe care am primit-o, în cursul acestui an, voi face o vizită în Federaţia Rusă, probabil după instalarea noului preşedinte rus, după vacanţa de vară, undeva septembrie-octombrie, să putem discuta şi mă voi duce cu o delegaţie economică ».

Băsescu susţine că a botezat totul la Bucureşti

Întrebat de moderator dacă acest subiect a fost discutat în cadrul întâlnirii de la Summit-ul NATO cu preşedintele Putin, Băsescu răspunde : « O, cum să nu! Am stabilit că îl vom discuta în cursul vizitei oficiale pe care o fac la invitaţia actualului preşedinte rus, dar asta vom discuta... Vom discuta nevoia Federaţiei Ruse de a tranzita energie electrică înspre Balcani şi se poate crea un aranjament bilateral să se poată face acest tranzit la cantităţi de energie electrică mai mari, sigur cu investiţii necesare de ambele părţi, dar cu discutarea asumării costurilor... “. Punct ochit, punct lovit. Românii au aflat că Traian Băsescu se va bate la Moscova pentru ieftinirea pretului la gaze.
Numai că lucrurile nu sunt chiar aşa de simple. Negocierile s-au făcut – o afirmă un cunoscător, fostul consilier prezidenţial Mugur Ciuvică – conform normelor impuse de Uniunea Europeană. Care sunt ceva mai dure şi conduc la - ne place sau nu – un preţ ridicat al gazelor.

Europarlamentarul Cristian Buşoi pune punctul pe “I”

Europarlamentarul liberal Constantin Buşoi i-a remis joi 10 aprilie o scrisoare deschisă preşedintelui Traian Băsescu, în care îi “explică” un aspect dezavuat de Uniunea European: amestecul politicului în negocierile economice. Redăm integral textul scrisorii.

Stimate domnule Presedinte Traian Băsescu
Vă rog să consideraţi rândurile de mai jos ca o atitudine faţă de ultimele declaraţii ale dumneavoastră privind relaţiile României cu Federaţia Rusă, având în vedere calitatea mea de membru al Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European.
Am primit cu satisfacţie faptul că, în sfârsit, domnule Presedinte, aţi înţeles, deşi mai greu, acum aproape la încheierea mandatului, că în relaţiile internaţionale trebuie să ne urmărim interesele, să ne manifestăm cu respect şi să renunţăm la tentaţia de a jigni gratuit. Declaraţiile dumneavoastră agresive îndreptate împotriva Rusiei nu au făcut decât să creeze o atmosferă de neîncredere şi incertitudine care a degradat relatiile economice şi a contribuit semnificativ la situaţia în care exporturile româneşti către o mare piaţă să fie aproape inexistente iar preţul plătit de consumatorii români pentru gazul consumat să fie cel mai mare din Uniunea Europeană.
Dialogul politic cu Federaţia Rusă trebuia să înceapă demult iar vina întârzierii vă aparţine în exclusivitate, domnule Preşedinte. Preţul acestei întarzieri este însă plătit de români.
Începerea unui dialog cu Federaţia Rusă nu trebuie să însemne o schimbare radicală în politica noastră externă. România este şi trebuie să rămană un partener strategic al SUA si un membru corect al Uniunii Europene. Începerea unui dialog cu Rusia este un lucru de normalitate, un fapt ce ţine de abecedarul diplomaţiei – o ţară trebuie să-şi păstreze pârgii de dialog deschise pentru că aşa este mai puternică şi mai apreciată, inclusiv, de către aliaţii săi strategici.
În ceea ce priveşte intenţia dumneavoastră declarată de a merge la Moscova să negociaţi renunţarea la intermediari în contractele la gaze, aceasta a stârnit zâmbete largi în Parlamentul European. Nu asta trebuie să facă un Preşedinte european. Acest tip de comportament este unul caracterisitc unui “Vodă” balcanic din urmă cu două secole şi nu unui lider al Uniunii Europene. Afişarea acestui tip de comportament mă face să cred că nu aţi înteles nimic din participările la reuniunile Consiliului European şi din întâlniriile cu liderii europeni.
Principiul de bază promovat de Uniunea Europeană este ca politicul nu trebuie să dicteze contractele de gaz şi ţările prin care trec conductele de transport. Energia nu trebuie să fie o armă politică. Contractele de gaz se încheie între companii, multe dintre ele private, şi nu între şefii de stat. Uniunea Europeana încercă de câţiva ani să convingă Rusia să renunţe la astfel de practici iar dumneavoastră, prin declaraţiile făcute şi intenţiile manifestate, nu faceţi decât să le “certificaţi” ca fiind europene. Rolul unui Preşedinte nu este să negocieze contracte de gaze, ci să iniţieze un dialog care să ajute mediul de afaceri. Faceţi-vă treaba dumneavoastră, domnule preşedinte! Eliminaţi tensiunile politice! Renunţaţi la declaraţiile belicoase şi la jigniri! Creaţi un cadru bun de dialog în care companiile românesti Romgaz, Distrigaz, Petrom să poată apoi negocia. Nu amestecaţi politicul în contractele de gaz !
Stimate domnule Presedinte, cu regretul unuia care v-a sprijint total în campania electorală, vă spun că de ceva timp vă aflaţi permanent în eroare. România europeană nu are nevoie de un Preşedinte jucător, România europeană are nevoie de un Preşedinte. Punct.

10 aprilie 2008 Cu respect,
Cristian Busoi, europarlamentar PNL
Membru al Biroului Politic Central al PNL

aniela spunea...

Am urmărit ciclul de emisiuni pe tema modificării modului de facturare la gazele naturale şi apreciez perseverenţa cu care urmăriţi rezolvarea problemelor ce decurg din punct de vedere al consumatorului.
Doresc să vă supun atenţiei o altă mare problemă cu care se confruntă milioane de consumatori de servicii publice şi anume modul de calcul al facturilor pentru încălzire, în cazul repartitoarelor de costuri montate la calorifere.
Fiind administratorul unui bloc din Bucureşti şi analizând modul de calcul al repartizării costurilor de căldură am constat următoarele:
1. Calculul se face obligatoriu de către firma care montează repartitoarele, ceea ce cred că este un abuz, costurile pe care aceste firme le percep fiind destul de mari (0,5 Euro fără TVA, ceea ce la un apartament de 3 camere, care are 5 calorifere, înseamnă aproximativ 11-12 lei pe fiecare lună de calcul). Mie mi s-ar părea normal să existe o metodologie de calcul unică, elaborată de o instituţie autorizată şi pe care să o respecte toate firmele şi să fie oferită şi asociaţiilor care doresc să-şi rezolve problema cu forţe proprii, ceea ce ar fi mai puţin costisitor pentru locatari.
2. În metodologia de calcul a costurilor repartizater se iau în considerare mai multe elemente:
- se porneşte de la valoarea citită pe repartitor, în funcţie de consumul efectiv al caloriferului respectiv;
- se aplică la valoarea respectivă o serie de coeficienţi:
- un coeficient în funcţie de aşezarea apartamentului (N, S) şi de nivel (etaj) care se numeşte factor de amplasare;
- un coeficient în funcţie de mărimea şi tipul caloriferului denumit factor de evaluare;
Referitor la acest factor de evaluare am eu unele obiecţii. Am făcut numeroase intervenţii atât la firma care oferă aceste servicii de calcul asociaţiei noastre, cât şi la RADET şi la o anumită autoritate de reglementare în acest domeniu (nu ştiu în acest moment exact cum se numeşte, dar se poate afla) pentru a mă documenta exact cum se determină acest factor şi am aflat că el se calculează în funcţie de mărimea şi de tipul caloriferului (material, producător), mai precis la tipurile noi de calorifere se aplică un coeficient mai mare, care înmulţit cu consumul real citit pe repartitor dă valoarea care se ia efectiv în calcul. Explicaţia pe care am primit-o de la cei contactaţi este că tipurile de calorifere vechi, din fontă, păstrează mai bine căldura şi consumă mai puţin decât cele noi, din oţel sau aluminiu. Am avut discuţii şi cu doi ingineri cu studii în instalaţii care au confirmat ipoteza mea, şi anume că dacă un calorifer de tip nou se încălzeşte repede şi se răceşte uşor, atunci repartitorul, care funcţionează ca un termostat, se declanşează imediat la răcirea caloriferului şi automat aparatul înregistrează el însuşi un număr mai mare de unităţi decât la caloriferul vechi, din fontă. Şi atunci întreb eu: de ce trebuie să mai multiplic încă o dată consumul înregistrat de aparat şi care deja este mai mare la acest tip nou de calorifer cu acel factor de evaluare? Factorul de evaluare trebuie să ţină într-adevăr cont de mărimea caloriferului pentru că este firesc ca pentru un calorifer care are 1 m să plătim mai mult decât pentru unul de 50 cm, dar nu ştiu dacă şi de tipul acestuia.
Eu nu contest nici faptul că ar putea fi diferenţe între aceşti factoti de evaluare şi în funcţie de tipul caloriferului, dar nu cred că diferenţele trebuie să fie atât de mari cum sunt la unele firme care fac aceste calcule.
În urma unor verificări personale făcute pe baza notelor de consum elaborate de mai multe firme care efectuează acest tip de calcule, am constatat că diferenţele sunt mari de la o firmă la alta, adică mai pe înţelesul tuturor, coeficienţii care se aplică la noile tipuri de calorifere sunt mai mari decât la cele vechi, dar diferenţele nu sunt atât de deranjante ca la firma cu care asociaţia noastră are contract.
Şi de fapt aceasta este principala problemă pe care eu o supun atenţiei dvs.: nu este normal să existe un algoritm unic de calcul şi un sistem de coeficienţi care se iau în calcul, de asemenea unitar care să fie impus de acea autoritate naţională tuturor firmelor care se ocupă de aceste calcule?
În speranţa că m-am făcut înţeleasă şi că v-am trezit interesul pentru o problemă care afectează cea mai mare parte din populaţia Bucureştiului, vă ofer toate informaţiile de care dispun.

Georgeta Sârbu, tel. 0726.211.046

Stefan spunea...

Apreciez initiativa si observ ca este prima de o asmenea anvergura si succes. Asta inseamna ca treaba functionaza avand in vedere cifrele de audienta. Hai sa o ducel la un alt nivel si din cate am inteles aveti nevoie de o echipa mai mare. Mi-ar place sa vad inainte de alegeri un dosarel asemanator celui din seara asta pentru fiecare parlamentar si persoana publica. Asa fiecare dintre alegatori o sa fie ferit de politicile de manipulare si o sa aiba sansa la o alegere rationala. Ajutati-ne umpic sa ne punem pe picioare in ceea ce priveste mecanismul de ancheta si terminam noi treaba pana inainte de alegeri. As vrea sa aflu ce parere aveti de propunerea mea,Id ul meu este errol1900@yahoo.com

Mishut spunea...

D-le Moraru, intamplator anii trecuti, am analizat si m-am implicat printr-o firma privata in miclile afaceri ale Distrigaz. In afara de ce a-ti prezentat d-stra, nu uitati ca 40 % din cifra de afaceri a lor si a celor de la electrica provin din asa zisele extinderi ale reytelelor pe care prostul de beneficiar(cetatean) le plateste si care intra la ,,investitii,, dupa care se retrag din conturi, a se citi,, din cota partii romane,, sume de ordinul 100-300 mil euro anual. Cu ce crezi ca se hraneste AGA.

VIOREL spunea...

NASULE, DIN MOMENTUL IN CARE ATI ANUNTAT CA VETI FACE DEZVALUIRI PRIVIND FRAUDE SI EXCROCHERII CU ENERGIA ELECTRICA, IN CARTIERUL DIN CONSTANTA IN CARE LOCUIESC A FOST INTRERUPT CURENTUL...DE VERIFICAT DACA SE REPETA SI IN ALTE PARTI. DOMNULE, II DERANJEZI LA CULME PE "BARONI"...TRAIM MAI RAU CA IN COMUNISM! SUNTEM LA MANA LOR...

VIOREL spunea...

NASULE IMEDIAT DUPA CE ATI ANUNTAT DEZVALUIRI PRIVIND FRAUDE SI EXCROCHERII CU ENERGIA ELECTRICA, IN CARTIERUL MEU DIN CONSTANTA A FOST INTRERUPT CURENTUL...MONUMENTALA IMAGINATIE NEOCOMUNISTA. FRATILOR!!!II DOARE TARE ADEVARUL!

inorog spunea...

SUNTEM ALATURI DE DVS., VA SUSTINEM DIN TOATA INIMA PT. CA SIMTIM ACELEASI FRUSTRARI SI NEPUTINTE FATA DE CEEA CE SE INTAMPLA IN INSTITUTIILE STATULUI .

inorog spunea...

AS DORI SA VI SE ALATURE SI ALTI JURNALISTI PRECUM GABI FIREA,MIHAI GADEA, IN ACEASTA DECONSPIRARE A MAFIEI.CRED CA DACA VOR ABORDA MAI MULTE POSTURI TV ACESTE SUBIECTE,CEI CARE VA HARTUIESC NU VOR MAI AVEA LA FEL DE MULT CURAJ

banu_ion spunea...

DOMNULE RADU MORARU, FELICITARI PENTRU CURAJ . SUNTETI UN ADEVARAT ROMAN . MAI TREBUIE SCOS UN ZIAR INTITULAT "NASU" IAR IN 2009 VA ROG INSISTENT SA VA DEPUNETI CANDIDATURA LA PRESEDENTIE , CA INDEPENDENT . VA ASIGUR CA VE-TI PRIMI SEMNATURI DE LA PESTE 10 MIL DE ROMANI ADEVARATI. MULT SUCCES.

Ada Tutun spunea...

mi s-a cam acrit de tot si de toate.......acum cateva zile un domn deputat ne apostrofa intr-un ziar ca ducem economia de rapa pentru ca noi (functionari publici, invatamant si celelalte categorii de bugetari) solicitam majorare de salarii.......vorbiti de 4000 de euro iar eu am un salariu de 630 lei/ luna si in afara de sporul de vechime nimic altceva si nu avem nici dreptul de a mai lucra legal si oficial in alta parte pentru a ne putea majora veniturile......sper din toata inima ca nu vom renunta la lupta sindicala si poate voi trai ceva mai bine in urmatoarele luni.... sau poate peste ani????????

dan spunea...

dezamagitule ce vrei sa ii prinda moraru pe toti astia ?crezi ca poate ? iti spun eu nu poate el face o emisiune care se adreseaza guvernului sa rezolve problema hotilor da ce vrei sa se prinda hotii singuri nu ai sa vezi asta pe aia ii doare in cot stau seara la televizor daca stau se uita la NASUL si rad .iti spun eu sari din pat si din izmene si hai sa facem hora unirii cu ei in mijloc .asta e singura SMECHERIE .moraru indirect 'doar daca te prinzi 'te instiga la lupta iti arata adevarul si iti spune si cine sunt protagonistii dezamagirii tale .omu isi face meseria si o face bine da noi ne rugam poate rezolva el sa traim toti bine ei lasa mai roagate tu si ailalti care scrieti si il incurajati sa ii prinda pe hoti Dl moraru vreau sa va rog si eu ceva ''SA II PRINDETI PE TOTI SI SA II EXTERMINATI DA VA ROG 'cu respect un roman nevolnic asta e fratilor astia o sa ne vanda ca pe vite dar hai sa nu dramatizam suntem europeni civilizati vorbim elevat si sigur o sa se faca dreptate o sa vedeti doar ca trebuie sa mai asteptati inca vreo 20 sau 30 de ani. ce e mult?trebuie sa ne vaitam mai tare prin metrou si troleibuze si sa ne rugam la dumnezeu .credeti ca aia din guvern se gandesc la dumnezeu?vai de mama noastra de fraieri

Unknown spunea...

GPS-uri de 300.000 euro ,la ARAD,PT 40 tranvaie?nu mai stiu vatmani drumul?pe linia 6 in GAI nu a-ti facut reparatii niciodata,liniaeste veche de 40 ani,se afla la 2-3m de case,sev distrug casale,primaria spune ca nu au bani pentru schimbarea sinelor!pt GPS-uri de 7500 euro/buc ave-ti!?nu sunt c-am scumpe!!!!CORNELIA B

Gladiatorul spunea...

Dl. Moraru, mii de oameni in tara asta au renuntat la autoturimele Dacia si Olcit, cumparandu-si din CE masini mai fiabile si mult mai putin poluante! Gubernul PNL, un guvern de jepcari si hiene, ne obliga sa platim "taxa de poluare", o taxa neconstitutionala, aberanta si mult prea mare pentru puterile a mii de romani! Va rugam sa faceti o emisiune pe aceasta tema! Va multumim pentru toate emisiunile de exceptie facute!
Alaturat doua linkuri cu adevaratii guvernanti!
http://www.youtube.com/watch?v=i6R-hcTOCBQ&feature=user

http://www.youtube.com/watch?v=cWR2XY1dlRQ&feature=related

Sterian Dodu spunea...

Ba infractorule, tu ,pentru rolul tau de propagandist bolsevic ar trebui sa fii arestat !
Vrajeala cu salariile nerusinate care ar ajunge chipurile la milioanele de bugetari (bugetofili si bugetofagi) este propaganda bolsevica ! De ce ? Pur si simplu daca inmultesti numarul celor cu salarii exorbitante cu cuantumul lor iti da o suma ..derizorie...care n-ar ajunge nici pentru o saptamana sa maresti venitul gloatei imense de milioane de bugetofagi !Pune-ti si tu neuronul la calcul ! Iti fac o comparatie :daca ai trece Amazonul cu o vaca legata de funie,si te-ar ataca un crocodaur,i-ar hali vacii un copan,dar ai scoate-o pe malul celalat in trei picioare si,daca vrei poti s-o pansezi si s-o mulgi in continuare...dar daca te ataca un card de piranha, ai belit-o,mai tragi pe mal doar un schelet ! Or fii pestisorii micuti,dar sunt fomisti si sunt milioane ! La fel cu bugetarii (bugetofilii,bugetofagii) pe care te faci tu ,sanchi, ca-i ajuti,inaritindu-i impotriva guvernului ! Bugetofilii (bugetarii plus pensionarii ) sunt peste 8 milioane iar cei care produc PIB in tara asta comunista sunt doar vreo 4 milioane ! Restul,putori !Tu stii ba ,papagalule cum se "rupeau" fostii salaraiati in epoca de cacao cu munca ! Ziceau " ei se fac ca ne platesc,noi ne facem ca muncim" si se faceau...Alti puturosi de la tara se duceau la camp doar sa fure,ca recoltele le culegeam noi, militarii si studentii ! Atunci de ce trebuie sa primeasca pensie un milion de lepre care n-au contribuit niciodata cu nimic la CAS ? Guvernul Tariceanu este cel mai bun guvern pe care l-a avut Romania vreodata in ultimii 50 de ani..iar propaganda ta desantata de politruc bolsevic nu poate schimba asta !

Eugen spunea...

Hotie in mun.Iasi!!!!!!!!!!!
Inca o HOTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! La Iasi. Firma Elsaco (tel.0232-276172) se ofera sa presteze servicii locuitorilor din mun.Iasi, care constau in calcularea consumului de caldura in baza citirilor repartitoarelor tarnsmise de catre asociatiile de proprietari catre ei, pentru care percep o taxa de 3RON/calorifer/luna, iar datele sunt transmise catre CET Iasi, ori un apartament cu 2 camere are 5 calorifere = 15 ron/luna.Pentru ce? Suntem prosti si nu stim mamematica?!
Cine nu semneaza contractul va fi calculat la pausal.
CAM ASTA SCRIE IN ANUNTURILE DE PE SCARILE BLOCURILOR DIN IASI.
P.S.Am vorbit cu conducerea ELSACO si mi s-a spus ca daca nu-mi convine sa ma mum in alt oras.(sau poate in alta tara.............!)HOTI NESIMTITI!!!!!!!

alina spunea...

CASA VERDE, inca o pacaleala.
Noul program CASA VERDE initiat de Ministerul Mediului, reprezinta inca o pacaleala la adresa romanului de rand. Daca nu va vine sa credeti cititi ordinul emis. Pentru persoanele fizice sunt alocati 400.000 lei. La un simplu calcul daca socotim ca cea mai ieftina instalatie costa 2000 de euro, inseamna ca din toata tara vor beneficia doar 54 de persoane fizice. Asta inseamna ca nu vor ajunge nici pentru alesii neamului. Tot in ordin este precizat ca odata cu inscrierea unei persoane fizice in acest program, aceasta trebuie sa depuna si 10% din contravaloare proiectului, fara a preciza daca acesti bani se platesc inainte sau dupa ce a fost declarata eligibila. In cazul in care se va intampla acest lucru, asta inseamna ca va fi un nou Caritas. Un exemplu simplu demonstreaza ca banii celor care vor depune cererea de finantare, pot sta in contul lor, ani buni pana cand acea persoana va beneficia de acest proiect. Daca din toata tara vor depune aceasta cerere 200 de persoana se vor aduna cam 288.000 lei, bani pe care cine ii va folosi si cat timp, pt ca din cei 200 doar 54 vor beneficia.
Ar fi bine de studiat acest ordin care a fost redactat pentru a servi din nou, interesele unor persoane cu influenta.

ioanstoica spunea...

* GRUPURI OCULTE SI ORGANIZATII SECRETE
* RELIGIA SI POLITICA MONDIALA
* NOUA ORDINE MONDIALA SI GLOBALIZAREA
* CAUZE SI EFECTE: ANARHIA SI TERORISMUL
* SERVICIILE SECRETE SI CONTROLUL INFORMATIILOR
* MASINA DE PROPAGANDA SI CENZURA MASS-MEDIA
* SPALAREA CREIERELOR SI MANIPULAREA MASELOR
* MAFIA POLITICA SI JAFUL ORGANIZAT
Va invitam sa vizitati noul site ExtraMax - Extraho Maxime (www.extramax.ro), o arhiva interesanta cu articole pe teme “tabu”. ExtraMax este o initiativa privata si non-profit, a carui scop este indexarea, arhivarea si republicarea informatiilor in format digital. Persoanele care sunt interesate, pot avea acces gratuit la texte, articole sau carti din categoriile enumerate mai sus. Cu stima, Ioan Stoica!

Mircea spunea...

Nu stiu daca intra online acest mesaj insa as vrea sa intrebati pe invitatul dvs si anume pe acest reprezentant comunist al sindicatelor din invatamant: De ce refuza un control psihiatric? De ce majoritatea profesorilor fura prin neplata impozitelor pentru banii incasati pe meditatii?

nae catavencu spunea...

domnule Moraru verificati afacerile din Olt facute de PSD mai ales in Piatra Olt si Brancoveni .Mai ales la Brancoveni unde dl Oprescu ,consilier judetean PSD a incheiat un contract hilar cu primaria Brancoveni de inaltare a terenului dintre malul Oltului si localitate cu decopertarea facuta la balastierea care....bineinteles este a dansului. Ne am saturat de mafia din Piatra Olt!!! VA ROG SA VERIFICATI. Ancheteaza si DNA-ul dar nu se stie nimic...MULTUMESC SI TINETI O TOT ASA! CU RESPECT NAE CATAVENCU

Thalida spunea...

Stimate Dle Radu Moraru,

Am solutia pt eradicarea cresterii pretului la gaze prin utilizarea unei solutii alternative.
In acelasi timp ar reprezenta si o solutie pentru actuala criza economica si financiara care se prefigureaza.
Sunteti un leader de opinie si ati putea promova si solutii alaturi de criticile constructive pe care le faceti in emisiune.
Va stau la dispozitie cu detalii daca subiectul vi se pare interesant.
Cu stima,Gheorghe Trofin,
telmobil 0726699607

Anonim spunea...

Atata imp cit cei care ne au vindut tara nu vor plati sau macar unul din ei s aplateasca ca sa le intre macar frica ca altii care urmeaza sa nu mai vinda aceasta tara greu incercata eu nu cred ca se vor potoli si vor continua aceleasi magari ca si pina acum si cine stie cite si mai cite

popescu viorel spunea...

morar esti penibil! dar norocul tau ca invitatulde la partidul popular este ami penibil decat tine, si are si el noroc ca stolojan este cu mult mai penibil.
nu va este rusine sa folositi durerea unor oameni ca va sa faceti campanie electorala ? chiar asa de mult ai decazut ?!!!
nu am ce sa mai comentez, imi produceti scarba!

popescu viorel spunea...

morar esti penibil! dar norocul tau ca invitatulde la partidul popular este ami penibil decat tine, si are si el noroc ca stolojan este cu mult mai penibil.
nu va este rusine sa folositi durerea unor oameni ca va sa faceti campanie electorala ? chiar asa de mult ai decazut ?!!!
nu am ce sa mai comentez, imi produceti scarba!
popescu viorel

robertoancia spunea...

Numele meu este Robert Oancia. Am o stire incendiara. Nu stiu pe ce adresa sa o expun. Este vorba de cum au fost lichidate CAP-urile in jud. Vrancea. Detin acte doveditoare la tot ceea ce doresc sa spun. Pot fi contactat pe robertoancia@yahoo.com sau la tel 0766686603. Va multumesc

Anonim spunea...

Toata media ar trebui sa fie acuzata pentru bătaie de joc la adresa românilor.

Discutii contradictorii sterile si fara finalitate. Mai mult de jumatate din energia lumii în care traim se iroseste pe
zvonuri, bârfe, calomnii, insinuari, înjuraturi, polemici, stiri “senzationale”, care, de fapt, nu spun si nu folosesc la nimic.
Nu se cultiva munca, decenta, echilibrul, chibzuina, moralitatea, credinta, ci smecheria, trandavia, castigul usor, amorul liber, destrabalarea pana la dezmat.
S-a ales praful de toata educatia si abia am asteptat sa vedem sânge, t]te, buci, burice, homosexuali, criminali, consumatori de droguri, pedofili, zoofili, onanisti, nebuni, de dimineata pâna seara si de seara pâna dimineata.
Cât de puţină minte trebuie să aibe un om ca să-si iroseasca anii în conversaţii sterile, având ca invitaţi personaje dubioase, inculte, imorale, insipide, iar ca teme predilecte: sexul, mariajele ratate, bârfele, divorţurile, nunţile ţigăneşti, bătăile, procesele pentru împărţire de bunuri şi alte mizerii care ţin de intimitatea vieţii, dar care sunt
exhibate fără urmă de bun-simţ.

“Românii e prosti si asta cere, dom’le!”
Romanii nu sunt prosti, dar sunt toleranti si rabdatori, pâna la un punct, cand greata devine insuportabila…

Unknown spunea...

Traim intr-o lume a informatiei. Hm. Oare e edevarat?
Despre ce informatie e vorba?
Despre tot ce ni se impune sa ascultam, tot ce se impune sa stim. Am observat un lucru. Desi am o stire despre niste asa zisi "BARONI" de Vrancea, unde din intamplare, am descoperit fiind implicat indirect si pentru care am toate dovezile necesare reale de cum stau lucrurile in tara asta, am trimis-o catre televiziuni si ziare, nimeni nu m-a contactat pentru detalii. Am ajuns la concluzia, avand in vedere ca fiind vorba de nume grele din politica romaneasca ca toata media e condusa tot de cei ce ne conduc. Nu a interesat pe nimeni. Eu am 3 procese pe rolul instantei din Vrancea cu acesti indivizi. Instantele sunt influentate. Eu voi merge pana la capat, oricare ar fi finalul. Mai mult de atat, avand in vedere ca persoanele despre care vorbesc sunt in PD, am trimis un memorium cu toate faptele descrise catre partide politice opuse. Nici ei nu par interesati. Concluzia la care am ajuns, este ca toata politica, scena pe care o vedem zi de zi, este doar de fatada. Certurile sunt de fatada. In realitate suntem pacaliti. Dar nu mai am nici un fel de pretentie. Eu am vrut doar sa fac cunoscut unei tari intregi de cine suntem condusi, ce fac acesti indivizi pe care noi i-i alegem. Dar asta e. Mergem inainte. Inchidem ochii si de data asta fara a face nimic. Suntem Obisnuiti. Cu stima, Robert Oancia. robertoancia@yahoo.com

mariacris spunea...

Nasule,

Esti fericit?
Cat ai tras pentru aceste alegeri!
Aseara parca a cazut cerul pe mine cand am vazut rezultatele. M-am culcat foarte trista.

CAND AM AUZIT REZULTATELE DE LA ORA 11 AM URLAT PUR SI SIMPLU DE FERICIRE. DA AM URLAT EFECTIV.

MEREU AM VOTAT IMPOTRIVA ROSILOR, SI AM FOST LA TOATE VOTARILE POSIBILE.


RUSINE ROMANILOR CARE NU AU FOST LA VOT IN SPECIAL TINERILOR CARE AU ALES SA SE DUCA LA MUNTE SAU IN VACANTA .
DATORITA UNORA CA EI TREBUIE SA SUFERIM , NOI RESTUL.
ACESTIA NU POT FI NUMITI ROMANI..
DATORITA UNORA CA EI TARA ASTA E PE BUTUCI.
GENERATIILE CARE IL VOTA (MAREA MAJORITATE) PE ILIESCU A TRECUT LA CEI DREPTI
E RANDUL NOSTRU SA ARATAM ACESTORA CA AU ALES GRESIT ACUM 18 ANI.

E TRIST, PUTAM AVEA ROMANIA PUTEAM AVEA ALTA SANSA, MAI BUNA.

DOAMNE, ITI MULTUMESC SI PENTRU ATAT.
DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE PE CEI ALESI CU INTELEPCIUNE SI DRAGOSTE PENTRU POPORUL NOSTRU.

ROMANIA, TE IUBESC!

mariacris spunea...

Stiati ca la o biserica din Bucuresti au fost crestini care s-au rugat 3 ore (sambata seara) pentru alegeri, pentru viitorii alesi?
Numai Dumnezeu poate schimba inima si convingerile oamenilor.
Toate "oranduirile" sunt ingaduite de el.

Anonim spunea...

Sunteti penibil nasu!!! Datorita unora cu coloana stramba ca a dumneavoastra a fost posibila dictatura comunista>

Unknown spunea...

buna seara d-ule Radu Moraru.sunt un tanar din iasi care lucreaza la o companie care produce materiale pt constructii.va rog,daca o sa aveti posibilitatea sa aveti o emisiune despre problema firmelor de constructii care dau faliment,sa-l chemati pe ministrul finantelor sau pe cineva care se ocupa de banii statului si sa-l intrebati de ce nu se platesc facturile pt serviciile pe care le-au prestat diferite societati(firme de constructii)care au de incasat de la stat sume imense de bani.de asta s-a format criza in sistemul nostru datorita unui lant care a falimentat multe societati(srl)[firma materiale constructii-firma constructoare-stat-FALIMENT]

augustina spunea...

dle. pupincurist nu stiu de ce vrei sa creezi o imagine idilica si nevinovata presedintelui-jucator-dictator. nu stiu de ce vorbiti dvs. despre colegii din presa si nu va uitati in propria ograda knd dvs nu mai conteniti sa manipulati prin argumentatia asta naiva si ipocrita. cum puteti sa/i jigniti pe altii knd dvs. alocati timpul emisiunii dvs. numai liderilor PD/L fara sa ridicati probleme, fara sa/i puneti in incurcatura obligandu/i sa va ofere solutii la promisiuniile acelea stiintifico-fantastice ;i doar ii sustineti ridicandu-le mingea la fileu si punandu-le intrebari de genul: nu-i asa dle. Boc, Basescu, PRigoana ca pamantul e rotund?
si nu-mi spuneti mie ca tel nu sunt ascultate venid cu vrajeala asta ieftina ca doar se contabilizeaza niste apelruri fara sa se stie continutul, caci doar eu, un om simplu, fara importanta in procesul decizional,am obs ca mi se aude o voce straina in tel sau un ecou care n+ar treb sa se auda. sa fim seriosi!!!!!! pe cine credeti ca manipulati cu argumentatia asta banala, execrabila care il pune in incurcatura si pe Prigoana, de altfel obisnuit cu confruntari destul de dure nu cu partizanatul acesta umilitor.
si o chestie strict legata de presa: de ce vb de adrian nastase sau de PSD dak subiectul urmareste doar infirmarea zvonurilor conform carora ascultarea telefoanelor este o chestiune comunista? asta nu-i manipulare?
si nu-mi spuneti ca e clar ca romanii au inteles k aceasta lege aberanta nu are nik in comun cu teroarea ceausista k nu tot ce vi se pare dvs normal este normal pt. toata lumea, sau ca adevarul dvs este acelasi cu cel detinut de noi, este o chestie minimala kre se respecata in presa. subliniati prin ton convingerea ca Băsescu este o victima! şi de fapt noi cei din multimea asta proasta si credula, suntem victimele.
rusine pentru slugarnicia dvs atat de evidenta! stiu k presa este supusa multor presiuni si k practic nu poate trai dekt daca face o presa senzationala, de scandal, ordinara sau are o politica editoriala kre sustine o anumita grupare politica, dar sa fiti atat de obedient, nu credeam.......
mi-e sila!!!!!! si de dvs. si de multi altii ca stan, traian ungureanu, nora nu stiu cum de la revista 22, ş.a. nu-mi vb de profesionalismul dvs. kre ati condus directia fix in acel punct pe care il doreati dvs. sau cel kre v/a platit.
mi-e greata!!!!
augustina, slatina

Unknown spunea...

O lege nu se aplica retroactiv, in consecinta contractul a fost semnat pentru inca 30 de ani, fata de cei 25, in concordanta cu legea in vigoare. Domnul sef anrm incearca sa o scalde dar se cam pierde in ocolisuri, intrebarea e daca din incompetenta sau din prea multa competenta de aplicare si "asezare" a legii ca sa nu se prinda fraierii .... Oare o sa scapam de acesti ocolitori de legi ??? Legile ar trebui sa fie DREPTE in primul rand pentru toti cei care le respecta.

OANA spunea...

VA rog sa postati numarul de telefon pentru a putea intra in direct la emisiunea NASU

Unknown spunea...

Nu am inteles nici-odata ce ar fi important pentru media.
Am trimis de nenumarate ori o stire despre reralitati care se intampla in Romania. Despre baroni de Vrancea care au furat prin falsuri pamanturi ale statului si totusi nimeni nu a fost interesat de astfel de stiri. Am dovezi clare despre toate acestea. Se pare ca audientele sunt doar pentru anumite lucruri care devin simple telenovele. Din pacate inchidem ochii cand persoane care ne conduc fac ceea ce fac. Numele meu este Robert Oancia 0761167384 sau robertoancia@yahoo.com

ion ghezea spunea...

Despre seful misiunii diplomatice de la Haga nu mai pomeneste nimeni nimic.Dl. Tariceanu si gasca lui ca de altfel toata Romania trebuie sa-i multumim.Nasule de ce nu il inviti si pe acest erou in emisiune.Felicitari pt. ce faci.

Sorin spunea...

Dl.Moraru,in legatura cu armamentul care s-a furat de la Ciorogarla,oare nu din timp au fost transferati acolo militari despre care se cunostea ca au ganduri si preocupari nu tocmai ortodoxe si au fost chiar ajutati sa sustraga armament pentru a darama niste capete din armata.Daca a fost asa pacat de ei ca o sa fie sacrificati pentru niste interese meschine.

Sorin spunea...

UM0962 fosta UM0215 serviciul secret al Ministerului de Interne este cel mai tare serviciu secret din tara la ora actuala.Controleaza totul oameni politici presa institutile statului si tot ce misca.In Ministerul de Interne acest serviciu protejaza cu incapatanare cadre care au facut infractiuni si sa ajuns ca majoritatea cadrelor cinstite sa fie dominate de cadrele corupte rezultand teama generalizata de a spune lucrurilor pe nume.Sa ajuns pana acolo incat uni sefi chiar isi doresc sa aiba cat mai multe cadre care au facut fapte penale pentru ai folosi la nevoie.De ce ministrul de interne nu ordona un control al tuturor dosarelor de disciplina judecate in interiorul institutiei unde se va vedea ca foarte multe fapte penale sunt ascunse in aceste dosare.Foarte multe fapte penale le fac copii si rudele apropiate ale unor sefi din ministerul de interne.Propun ca UM0962 fosta UM2015 sa se numeasca serviciu de protectie a infractorilor din M.I. pentru ca asta se face la ora actuala.

Unknown spunea...

NASULE FA MAI MULT CA NU MAI PUTEM CRAPAM DE FOAME IMPOZITE TAXE FACTURI GAZE APA CURENT!MAI AVEM PUTIN SI NE OFERA SICRIE CU CRISTALE SVAROVSCHI CA AJUTOR AN TIMP CE TARA DISPARE CA IN TRIUNGHI BERMUDELOR

gb spunea...

Nu mi se pare corect sa preluam noi romanii in circa toate faradelegile facute de tigani.
A doua nu mi se pare normal ca tiganii sa fie numiti romi , mi se pare ca ne confisca si tara.
-de cite ori se foloseste prescurtarea de la romania = rom. am o impresie de jena ca tara mea e terfelita.
-strainii toti au impresia invers ca romania vine de la rom =tara romilor=rom-ania
-am vazut ca in ungaria ca la tigani le zic tigani,in presa,la tv, de ce la noi pare sa ne impuna[cine oare?]
sa le zicem romi????,am vazut ca si in anglia le zic gipsy=tigani,si nu brit ,sau la francezi tzigani si nu franci !!
-problema este europeana cu tiganii si nu e o pb romaneasca ,ea trebuie rezolvata pozitiv pt ca ei doar se ascund
ca ar fi romani ,dar ei de fapt sint nomazi nu recunosc nici o granita, ei sint acolo unde le e bine.Iar europenii trebuie sa inteleaga pina se mai poate ,ca sint raspunzatori pt. rezolvarea problemei tiganesti.

adi spunea...

Si daca bag pasaportul ptr 5 secunde la microunde, nu e fain? Ca ei cand imi dau pasaportul nu pot vedea continutul ascuns deci nici eu nu pot fi tras la raspundere ptr ceva ce nu pot vedea. Eu nu am treaba in SUA deci sa ne lase in pace UE. Vreau REFERENDUM.

ana spunea...

Buna seara,
atit dvs cit si stimatilor invitati, si sincer este o placere sa ii mai revedem din cind in cind...
Dl Moraru, am si eu, doua...propuneri ?...haideti sa facem un referendum national, si vom vedea daca poporul poate decide in locul unui judecator ce bate cimpii...sau care ar trebui sa isi deschida un chiosc in piata...pentru ca nici o baza legala nu susutin faptele si demersurile acestui proces...si 2...credeti ca este prea mult, daca cerem dragilor nostri parlamentari, in a vota o lege prin care orice judecator si procuror sa raspunda, in toate formele , pentru orice decizie luata de dinsii ?
Oare este prea mult?
Ma gindesc retoric...la faptul ca, astazi este Becali, maine...cine stie?, doar judecatorii si procurorii probabil...
Si...stimate domn, si eu a-si proceda la fel, daca mi s-ar intimpla, cu diferenta ca ar sta ceva mai mult in spital, si eventual dadacit si ingrijit si de ceva "camarazi" din Politia Romana...
Referitor la colegul dvs, "cel rau", imi pare sincer rau, pentru ca am apreciat modul de gindire si cunostiintele pe care le detine, in special pe parte juridica...dar la argumentare, se vede clar...ca este de cealalta parte a baricadei...pacat !!!
Va doresc la toti, o seara minunata, si sa speram ca daca acesti jurati nu pot lua hotarirea dreapta, o va face Dumnezeu, nu numai in acest caz, ci in toate, si poate ca va hotari si ce este de facut in cazul acestor "judecatori".
Multa bafta in continuuare si sa ne traiti 1000 de ani...

Unknown spunea...

tara securistilor care este numai si numai a lor ei fac legile cartile procesele bugetul emisiunile tv totul !iar noi sa muncim pt ei ca sclavii pe plantatie!bineinteles pe pamantul lor romania !

victoria spunea...

Buna, am rugaminte ati avut invitat in emisiune un doctor BIOLOG pe nume CIUHRII MIRCEA as vrea sa stiu cum as putea lua legatura cu el pentru ca tatal meu este grav bolnav are arteopatie la membrele inferioare doctorii nu pot sa il opereze pentru ca sunt infundate si venele de la gat si este un pericol prea mare.dfaca ati putea sa imi spuneti unde profeseaza sau unde il putem gasi.numarul meu de telefon este 0749328457 daca puteti sa imi trimiteti un sms sau atceva.va multumesc si excelenta emisiune!

Marius A. Moldoveanu spunea...

Am lucrat la o societate de restaurari monumente istorice si din decembrie pana in aprilie nu mi-am primit bani chiar daca am lucrat. Iar cand am certut mai insisten m-au dat afara.Ce pot sa fac?

iontudormath spunea...

In the problem of over-taxes in ROMANIA, PLEASE, JUST A LITTLE BIT;DOC'S DOWN and COT.ADM.IT's DOWN JONES
AWESOME

alexandru spunea...

nasule pune-i fiola lui calinescu

iontudormath spunea...

La inceputul "asa-zisei"crize, Regatul Unit al Marii Britanii a inceput un acord cu Statele arabe, ne arondate la US;
"Marele Orient"-condus (Wikcionary)de Coroana Britanica, desigur stia ca si de data aceasta, va functiona, fara gres, programata "CRIZA", urmata de "INFLATII", "RECESIUNI"-vezi "ELITE BANKERS MANIFESTO-Hank Kroll catre elita banchereasca";
Deci masura era prevazuta, mutarea s-a facut, dupa 22 septembrie;
Trebuia sa para o negociere.
Reverberatiilre vin si acum spre sfarsitul verii; sub umbrela TARE a UK, US, politicieni de mucava, cortina pentru ADEVARATUL GUVERN-"guvernul ascuns"-formatorul Senior Jim Bagnol si acum sta cu ochii iesiti din orbite pe blogg la mine , se pare ca de la Santa Clara, CA;
Lipsit de importanta si trecut in "rezerva", iar altii in "retragere", el si SPLENDIDA ECHIPA, care FACE DIN "ASPIRANTII POLITICIENI", DEZUMANIZATI CU DIPLOMA SI DEMONIZATI IN INTENTIA: CHIP_ROBOT- VIA SERVER, CU SEMNUL FIAREI PE mana DREAPTA si PE FRUNTE, ne vor stoarce ECONOMIC, asa CA PE UN PROSOP;
MIZA?
BANII?

NU !!!

SUFLETELE NOASTRE, SERVITE LA GRATAR, ASTA "ASCUNDE-NOUA ORDINE MONDIALA";
IN MIAMI,ORLANDO-FLORIDA- CHIPURILE TRNEAZA DEJA IN FRUNTILE COBAILOR;
MI-A PARUT BINE aseara ca am vazut goluri ca pe vremea feldmareshalului EMERICH JENEI, dupa CIRCUL UNGURESC;
DACA NU SE PRETAU LA ASA CEVA si tot RAMANEAU DE RAS, ca Transilvania au pierdut-o pe cand beau de se PISAU PE EI cu AUSTRIECII, celebrand VICTORIA;
N-AU STIUT CE ANUME CELEBREAZA...
AWESOME the WRAITH & VLAD DRACU'

iontudormath spunea...

Thanks for intenssive lessons, Yaro; look at my blog: timesspiralorder/blogger.com, it's cosmopolite
,likew this article, at all points:
Hello, mr. John Chow, sir!
scuze me, maybe I look stupid, but I canot open WordPress after download, in zip format;
Anyway, in this time I worked a bit at my timesspiralorder/blogger.com; it's nice; I've made even a gadget with 4 July, it's very nice, but they took it; they says it's not the time for and gave me others, with money; I think they love to much those moneys, these peoples;
Good Day mr. OBAMA, US president, AWESOME report to you:
Hello!I believe you will laugh about:
FUEL PROBLEM, TRANSILVANIA, HOW ROMANIANS, WIN AGAINST AUSTRO-HUNGARIANS, WICH WAS PEASING ON THEM, FROM CELEBRATING THE VICTORY, NEW WORLD ORDER, HOW UK REFUEL EVEN BANKS, KNOWING WE "EXPECT so-called CRISISS, following by a terryffying recession";the little inconvinient it's a part of the text it's in romanian, but I know you have powerfull translators;
Hello, nice to meet you!
Please, put your translator on work, please:
SUBIECT ECOLOGIC:
La inceputul "asa-zisei"crize, Regatul Unit al Marii Britanii a inceput un acord cu Statele arabe, ne arondate la US;
"Marele Orient"-condus (Wikcionary)de Coroana Britanica, desigur stia ca si de data aceasta, va functiona, fara gres, programata "CRIZA", urmata de "INFLATII", "RECESIUNI"-vezi "ELITE BANKERS MANIFESTO-Hank Kroll catre elita banchereasca";
Deci masura era prevazuta, mutarea s-a facut, dupa 22 septembrie;
Trebuia sa para o negociere.
Reverberatiilre vin si acum spre sfarsitul verii; sub umbrela TARE a UK, US, politicieni de mucava, cortina pentru ADEVARATUL GUVERN-"guvernul ascuns"-formatorul Senior Jim Bagnol si acum sta cu ochii iesiti din orbite pe blogg la mine , se pare ca de la Santa Clara, CA;
Lipsit de importanta si trecut in "rezerva", iar altii in "retragere", el si SPLENDIDA ECHIPA, care FACE DIN "ASPIRANTII POLITICIENI", DEZUMANIZATI CU DIPLOMA SI DEMONIZATI IN INTENTIA: CHIP_ROBOT- VIA SERVER, CU SEMNUL FIAREI PE mana DREAPTA si PE FRUNTE, ne vor stoarce ECONOMIC, asa CA PE UN PROSOP;
MIZA?
BANII?

NU !!!

SUFLETELE NOASTRE, SERVITE LA GRATAR, ASTA "ASCUNDE-NOUA ORDINE MONDIALA";
IN MIAMI,ORLANDO-FLORIDA- CHIPURILE TRNEAZA DEJA IN FRUNTILE COBAILOR;
MI-A PARUT BINE aseara ca am vazut goluri ca pe vremea feldmareshalului EMERICH JENEI, dupa CIRCUL UNGURESC;
DACA NU SE PRETAU LA ASA CEVA si tot RAMANEAU DE RAS, ca Transilvania au pierdut-o pe cand beau de se PISAU PE EI cu AUSTRIECII, celebrand VICTORIA;
N-AU STIUT CE ANUME CELEBREAZA...
AWESOME the WRAITH & VLAD DRACU'
Va rog frumos, voi traduceti excelent in english US, faceti asta, ca sa rupem gura targului
prietenul vostru, nelutzu sau ion tudor

dragos spunea...

nasule ! pe ce crezi ca a dat 7 miloane de euro fostul ministru MAI ?
pentru cei 3000 de sefi care ies la pensie anticipat cu 80% din ultima luna !
nimic mai simplu D-nu Boc te poate lamurii mai bine cum stau smecheriile astea !

ilie spunea...

D.ul radu moraru cu respect va ro s-a cititi acest mesaj.sunt un cetatean al acestei tari si scriu in numele mai multor oameni ca ne-am saturat la infinit de acesti politicieni care fara nici un respect vin si ne mint din cinci in cinci ani.ptr. a le da votul in special acest carmaci(pirat de mare)care de cinci ani de zile a impartit tara in doua adica mafia lui basescu si oamenii saraci.sa traiesti bine caci acesta a fost mesajul personal al dv. acum cinci ani.D.ul moraru da este adevarat cu fraudarea alegilor ptr. ca la noi la gorj a primit dispozitie mantog de la basescu si va pot spune ca asa sa procedat cu eba si la alegerile europarlamentare.basescu descide bine ochiul stang sa vezi realitatea mincinosule

eduardo spunea...

tineo tot asa nasule.sei forte.

gheorghe spunea...

D-le Moraru, va rog sa urmariti miscarea tricoului D-lui Basescu, care este in corelare perfecta cu lovitura. Aceasta nu putea fi trucata. Puteti sa dovediti ca sunteti acel om impartial. Succes

chiwide spunea...

Sigla e frumoasa, dar nu se mai vede de 2 zile postul pe internet, la orice site m-as duce. Sunt "ei" mai inteligenti decat voi, si pot sa va opreasca cand vor ? Ma gandesc ca sunt destui care se uita ca si mine pe internet. In orice caz, sunteti cei mai buni si va RESPECT dl. Moraru.
Dorin, Chicago.

Vica spunea...

PSD vs Voronin(PCRM)! Aceleasi tactici si filme trucate ! Tocmai de aceea nu va avea sanse Geoana ! Basescu este farul care va scoate Romania din intuneric !

Bershan spunea...

Domnule Moraru, nu faceti calculul acela cu acea diferenta de 250.000 de voturi, raportat la 18 milioane, ca nu au mers la vot decat vreo 60 la suta din electorat...

ananiki spunea...

va multumim ca sunteti obiectivi. am incredere in ce a spus domnul basescu. sper sa salveze romania tot cei din diaspora. am incredere in numaratoarea paralela. am participat si eu la alegerile parlamentare si stiu cum se procedeaza. au dreptate! rezultatele ajung mult mai repede la pdl bucuresti decat la bec. e normal si logic. va felicit pt emisiunile d-voastra.sa dea Domnu ca sondajele d-voastra sa fie adevarate. am incredere in romani.s-a dovedit sustinerea romanilor pt base dupa participarea la vot. toti afaceristii si mafiotii impotriva unui om si nu au reusit si nu vor reusi sa-l doboare. sa-si puna un semn de intrebare si daca Doamne fereste vor castiga. vor castiga pe "muchie de cutit".si cu multe voturi fraudate. sa le fie rusine. sunt o ardeleanca si am locuit o perioada in Sibiu. acum mi-e rusine de primarul sibiului. nu-si mai merita piedestalul pe care a fost pus de sibieni si asta s-a vazut si la vot. sa ramana cu mogulii, sibienii sunt cu base. alba, barsovul si clujul e cu base si cu b1 tv. va felicit si sa ramaneti asa "neintoxicat". va pup! ana

sorin2oo8 spunea...

Dl.Moraru,vreau sa stiu si cred ca toti cei din diaspora vor sa stie daca cel ce va veni la conducere ,sau va fi reales ,poate sa ne ofere o viata mai buna in romania ,sa ne putem intoarce in tara pentru ca ne-am saturat de strainatate si de traiul departe de cei dragi .iarasi diaspora are ultimul cuvant de spus in alegeri,insa pentru ea nu se face nimic.noi continuam sa fim sacrificatii acestei tari corupte?!

sorin2oo8 spunea...

Dl.Moraru,vreau sa stiu si cred ca toti cei din diaspora vor sa stie daca cel ce va veni la conducere ,sau va fi reales ,poate sa ne ofere o viata mai buna in romania ,sa ne putem intoarce in tara pentru ca ne-am saturat de strainatate si de traiul departe de cei dragi .iarasi diaspora are ultimul cuvant de spus in alegeri,insa pentru ea nu se face nimic.noi continuam sa fim sacrificatii acestei tari corupte?!

iontudormath spunea...

THULE SOCIETY

Reblog this post [with Zemanta]
THERE IS NO CONSPIRATION? Oh, YEAH !!!

IS A KNOWN ISSUE THAT IN EUROPE, SINCE THIRTY YEARS OR MORE, NATALITY IS DEACRISING MORE AND MORE...
EUROPE USED GROOVY ROMANIAN POLITICIANS TO BUY WITH FEW $, ENTIRE BRANCHES OF INDUSTRY;
PURPOSE?
TO DESTROY WHAT WAS BUILD by COMMUNISTS, NOT COUNT ANY HUMAN OR SOCIAL COSTS !!!
THEN, ADVANTAGE OF WEST EUROPE BUYING ROMANIAN POLITICIANS, TO CONVINCED THIS ROMANIAN NEW FORMED POLITICAL CLASS, THAT IS GOOD:

1)TO DESTROY „INCOMPETITIVE OLD INDUSTRY”, FOR BUILD A NEW, COMPETITIVE ONE;
2)TO USE IN THE NEAR FUTURE, NEW UNEMPLOEES (FROM DESTROYED INDUSTRIES), IN THE WEST UNWANTED SECTORS: AGRICULTURE (cranberries, strawberries, et caetera), HEAVY WORKS, WASH DISHES, GARBAGE CARY (ENGLAND, IN OFFICIAL DECLARATION, AFFIRMED:”BULGARIA, ROMANIA WORKERS COULD NOT WORK IN U.K., EXEPT AGRICULTURE”);
3)WHITHOUT INDUSTRIES, ROMANIA IS JUST A OPEN MARKET, OPEN TO ALL KIND OF FAKES AND I'M WITHNESS:”THIS IS THE TRUTH”;
4)ADVANCED EXAGERATE GROW-OLD OF EUROPEAN POPULATIONS IS – WITH ALL FALSE OPPOSITION – A VERY GOOD WORK FORCE AND, IN TIME, ROMANIAN WORKERS TAKE WIVES, CHILDS WITH HIM;
5) IN 10 (TEN) YEARS, IN EUROPE, A NEW, EDUCATED YOUNG GENERATION ALREADY CONNECTED AT HOST-SOCIETY, IS READY TO SERVE THE ADOPTION-COUNTRY.


„THULE SOCIETY” („SKULLE AND BONES” is linked with) TOOK DHARANA, DHIANA, SAMADHY FROM TIBETAN YOGA -FOR CONCENTRATION AND „SUFI”-FROM TURKEY, by GERMAN AMBASSADOR AT THE BEGGINING OF XX CENTURY;
„ISLAMIC MYSTIC” IS ANOTHER COMPONENT OF „THULE” SOCIETY;
AFFILIATE SOMEHOW AT MASONRY TOO, MYSTICAL ISLAMIC, CONCENTRATION METHODS, INVENTED SYMBOL: SWASTIK PENETRATED BY A KNIFE (UP-DOWN), OTHER SYMBOLS AND RITUALS (NON-CHRISTIAN);
RITUALS WAS HEAVY, SCARY, HUMILIATING FOR NEOFITS, LIKE ANY OTHER MASONRY INITIATION RITUALS AND DOUBLE MORE...
HITLER ENTERING IN THIS „THULE”SOCIETY, SHOWS DEVOTION, STRENGHT, AND COME WITH IDEA TO TRANSFORM „BAVARIA (MUNICH) WORKERS PARTY”, DEMONSTRATE IN THIS WAY THAT „COMMUNISM” WAS PROVIDED BY BAVARIA;
MEET ONES A JEWISH AFFIRMES: „HEVREW ARE BANKERS LEAD”;
THIS IDEA INSPIRES HITLER;
INITIATED IN THE ART OF VERBAL MANIPULATION OF LARGE NUMBERS OF PEOPLE, HITLER IS ESTABLISHED TWO ESSENTIAL POINTS FOR HIS ENTIRE CARRIER OF A DICTATOR, WITH NAPOLEON AND STALIN OR ALEXANDER the MACEDONIAN – EMPEROR OF WORLD IN ANTIQUITY (JUST INDIAN ELEPHANTS CAN STOP MACEDONIAN'S ARMY);

HITLER MAKES HIS SECOND WORLD WAR;

BUT ALL OFFICERS, EVEN FROM „SS”, GENERALS, MARESHALS, EVEN HITLER GO AWAY UNSTOPED;
FOR FALSIFFY OF HISTORY, IN ROMANIA HISTORIAN NICOLAE IORGA, probably FOR DENATURATE HISTORY, WAS KILLED by IRON GUARD-nationalist PARTY, LEAD by MARESHALLE ANTONESCU, even Romania had a KING, not MAJOR, MIHAI the FIRST;
MARESHALLE ANTONESCU WAS EXECUTED by RUSSIANS, after they CONQUER ROMANIA
AWESOME "STEEL GUARDS" COMMANDER

Unknown spunea...

Buna seara Domnule Moraru,
Ma numesc Rodica, sunt din Iasi si urmaresc cu mare atentie postul dvs, zilnic aproape daca nu se iveste sigur vreo problema personala. In legatura cu alegerile, am votat cu toata familia mea cu D-nul Basescu. Ma dispera in acelasi timp tot ce s-a intamplat astazi de partea cealalta care nu a castigat alegerile si care cauta nod in papura, disperati sau mai bine zis striga hotul uite hotul.Numai cei ce fura se tem de furat. Asta e parerea mea.
Daca imi este permis as vrea sa va trimit un articol dintr-un ziar din Ontario, Canada pe care mi l-au trimis prietenii mei care sunt plecati din vremea lui Iliescu si s-au stabilit acolo acum peste 10 ani.
Uitati ce scrie in acel ziar:
"Dincolo de rezultatul final ramine intrebarea cum 4-5 milioane de cetateni romani continua sa voteze cu un iliescu reanimat tinut in viata de aparate si reambalat intr-un personaj mediocru ca geona? Daca mediul rural in mare parte nu poate sa scape de manipularea perfida ce vine prin televiziuni, la fel si virstnicii ce multi, nu toti, sunt incremeniti in proiectul iliescu, ce se intimpla cu populatia activa ? Asta e legat oarecum si de alegerile parlamentare care la fel de importante ca cele prezidentiale inca mai baga in parlament psd-ul asta gaunos si nociv.
Ce se intimpla cu Ion Diaconescu ce a afirmat ca il sustine pe geoana? Oare a uitat ce a trebuit sa indure Coposu de la bandele lui iliescu? Sau s-a senilizat pur si simplu.
La fel si Doinea Cornea, Cimpeanu .

De liberali nu mai trebuie vorbit. Sunt captivi unor indivizi cocotati la virful partidului.
Chiar daca Basescu reuseste sa cistige al doilea mandat , in politica psd inca va fi prezent ca un balast radioactiv ce contamineaza.

Bătrånul sforar Ion Iliescu, cu obsesia sa pentru lovituri de stat cu hoarde de mineri şi acţiuni subversive, a constituit însă dintotdeauna o ameninţare la adresa siguranţei naţionale.”

Acest bunicut sforar nu se lasa…
El spune ca daca sondajele (alea ale lor) aratau clar ca Geoana este castigator iar acum este Basescu in top, inseamna ca s-au fraudat puternic alegerile…

Cat de rau si anti roman poti sa fi sa jignesti toti romanii care nu au picat in plasa intoxicarilor si aproape toti romanii din diaspora care au votat contra aliantei “ciudate” si deci pro Basescu…?!

Repet si ma opresc, militarii vor avea raspuns la intrebarile lor, insa ceea ce “doare” este faptul care arata cat de usor poate fi intoxicat si militarul roman (unii dintre ei) si cat de lipsit de discernamant este…

Ce draqu asteapta militaru roman de la PSD si “compotul” asta ciudat presarat cu Crini, Becali, Vadimi, si alte cudatenii ???!!!"Asta e ce am dorit sa va trimit.
Cu mult drag si s-o tineti tot asa ca sunteti alaturi de romanii ce-si iubesc tara si care doresc binele ei.
Cu deosebita consideratie
Rodica V.

iontudormath spunea...

Din cate stiu, candidatul aliantei la presedentie a fost d-l Geoana, nu d-l Iliescu, asa cum sustineti dvs., d-na care-mi scrieti in e-mail;
Dar, sunt mai multi Crini, Vadimi, etc. presidentiabili in politica romaneasca?
Eu nu am cunostinta !
Iar problema alegerii este pur personala, cei 4-5 milioane de romani, poate cred si chiar au dreptul constitutional sa voteze pe care dintre candidati doreste;
PORTOCALA MECANICA A LUI BASLER, a votat insa cum il votai d-ta pe Ceausescu odinioara, ADICA ASA CUM ATI SPUS, CA MILITARII, TOTI LA FEL;
Acest lucru condamna DEMOCRATIA ROMANA la trecerea sufragiilor pe suc ochelarii CURTII CONSTITUTIONALE;
DE BUNAVOIE SAU DE NEVOIE, VOM LASA ADEVARUL sa IASA si SA RAMANA;
A PROPOS de MILITARI - ASA...ORDONAT si nu in spiritul GOLANESC DE PIRAT CARE A NIMERIT IN SALONUL CASTELULUI GUVERNATORULUI
AWESOME "STEEL GUARDS" COMMANDER

attila_78 spunea...

despre impozitul forfetar ati raspuns intr-o seara la intrebarea unei femei ,ca acet impozit este introdus de un ministru PSD.
Acum intrebarea este,de ce nu se declara nimic despre anularea lui.Multi avem firme si ni se spune ca daca nu vrem sa platim,sa declaram inactivitate la registrul comertului,unde bineinteles te asteapta alta TAXA.
Dar,a avea o firma este un drept in democratie,si chiar privit prin prisma concurentei cat mai mari necesare unei bune economii,daca luna viitoare imi apare o lucrare am nevoie ca firma sa poata factura,si bineinteles sa i se intocmeasca bilant dupa normele contabilitatii ,si eventual sa plateasca impozit.Chiar de ar fi nevoie de aceasta firma pt 2 zile,e nevoie ca ea sa existe !
Pentru ca nu e vorba aici de incapacitatea politiei economice de a prinde pe evazionisti,ci de faptul ca nu se vrea prinderea lor,a evazionstilor mari si mijlocii,ei prefera sa ne terorizeze pe noi cu taxa aceasta pentru a rotunji bugetul si a elimina concurenta !
Altfel,noi cei care avem pe acolo o firma pentru cand o fi nevoie avem acest drept prin PREZUMTIA DE NEVINOVATIE.Iar pentru cei care fura ,dupa crima si pedeapsa !
Domnule Radu Moraru,va rog sa va expuneti punctul de vedere in emisiune si sa faceti apel la politicienii invingatori sau cei perzanti sa faca declaratii CONCRETE ,nu abureli ocolind subiecte !

lucian30 spunea...

Multumim domnule Moraru pentru sinceritatea dumneavoastra spusa pe post.va felicit pentru ceea ce faceti pentru noi.o sugestie..! 6 vine nasul! suna bine.referitor la emisiunea 6 vine presa.mai bine vine nasul! succes incontinuare si sarbatori fericite intregii echipe B1 TV

iontudormath spunea...

DICTATURA DIAVOLULUI

As face un eseu pe tema mult discutata a impozitului forfetar;
acest impozit, fara sa aduca vreun profit real statului, a dus la caderea a aprox. 22000 IMM, la pierderi aferente ale salariatiolor corespunzatori, care, alaturi de multi mici proprietari de IMM, care au dat faliment, si salariatii si-au pierdut serviciul;
SCOP:
-nu VREUN CASTIG LA STAT;
-nu vreun castig pt. salariati;
PENTRU CINE ?
PENTRU POLITICA ABSURDULUI, DUSA DE POLITICIENII-MARIONETA DIN MARIONETA-GUVERN, SUB INFLUENTA MASONICA;
CE CASTIGA ASTIA?
INCETUL CU INCETUL, PUN OAMENII SIMPLI CU BOTUL PE LABE;
MAI TARZIU, LUAND ORICE SALARII, PENSII, VOR SILI (CRED ei), INTREGUL GLOB SA ACCEPTE CHIP-ul CONTROLLER:
1) PE MANA;
2) PE(IN)FRUNTE;

ACEASTA "ROBOTIZARE", chip-urile PUTAND FI ACTIONATE, DESIGUR, PRECUM ALTE DEVICE (DISPOZITIVE)-WIRELESS (PRIN UNDE ELECTROMAGNETICE), CARE VOR DA COMENZI, CELOR CE SUNT ASTFEL "INSEMNATI";
SIGUR CA NU VEI PUTEA SA TE MAI INTORCI CATRE DUMNEZEU (FARA CHIP, NICIODATA NU E PREA TARZIU);
FIIND DIRIJAT DE LA UN PC, SERVER, PERSONALITATEA PROPRIE A OMULUI VA FI SCHIMBATA;
OMUL, JUMATATE MASINA, NU VA MAI "PUTEA"SA CREADA CA EXISTA DUMNEZEU, CARE CAND VA VENI, VA FI INTAMPINAT SI DE ACESTE "ARMATE DE OAMENI CU chip-uri";
SE SPUNE CA LA TRANSFORMAREA UNUI PRET IN COD DE BARE, "CICA, NU SE STIE DE CE- VRAJEALA !, IESE MEREU GRUPUL 666, INDIFERENT DE PRET";
SIGUR, E O TAMPENIE, MODIFICAREA NUMARULUI DE BARE, GROSIMEA SI DISPUNEREA LOR, CODUL:
-binar;
-OCTO;
-DECI;l
-HEXA;
ZECIMAL, MODIFICAND EVIDENT INTREAGA TRANSFORMATA ANALITICA SAU GEOMETRICA, SAU PUTEAU ALEGE, O TRANSFORMARE FARA ASTFEL DE EFECTE;
PENTRU CA E CLAR GRUPUL "FATIDIC" DE CIFRE, NU ESTE BATUT IN CUIE, ASA CUM NICI UN NUMAR DIN CELE IMPORTANTE PENTRU MATEMATICA, NU A FOST, NU ESTE SI NU VA FI "666", SAU COMBINATII CE_L CONTIN;
PENTRU ACCEPTAREA SEMNULUI CARE TE DESPARTE DE SANSA TA DE A FI ALATURI DE HRISTOS DUMNEZEU, TE VOR LIPSI DE TOT CE CUNOSTEAI, DE TOT CE VOIAI SA AI, DE BANI CASH, CA SA-TI RAMANA "DOAR SANSA ACCEPTARII 666";
DE ACEEA EXISTA SOCIETATI SECRETE, DE ACEEA NU TOTI CUNOSC SCOPURILE ACESTORA;
NU TI SE SPUNE DE LA INCEPUT, CA SA NU FUGI PE UNDEVA, MINCIUNA SE ARATA TREPTAT, CA SA FII SUBJUGAT INCET, PANA LA IMPOSIBILITATEA "DEZERTARII";
DE ASTA, "MUTUL" DE JOE BIDEN, VICELE SUA, A VENIT CU ORDINUL SA IASA PRESEDINTE SI O GASCA, PLUS UN GUVERN FARA OPINII, CA SA INSTITUIE O DICTATURA A SANTAJULUI MULTIPLU, CA TU SA CEDEZI, MAI DEVREME SAU MAI TARZIU...

iontudormath spunea...

Provided by MyBlogLog

Brusc, cam cu o luna si ceva inaintea alegerilor din Romania, la BUCURESTI a APARUT, UN PURTATOR DE CUVANT CIUDAT: VICE-BIDEN, CEL CE NU IUBESTE VIZITELE PENTRU CA, SPRE DEOSEBIRE DE Basescu - care vorbeste mult - BIDEN, JOE nu iubeste vorba lunga;
DACA GEOANA S-O FI DUS LA RUSI SA LE CEARA AJUTOR, LA BASESCU A VENIT AJUTORUL SUB FORMA UNUI ORDIN SCURT, CA SI VORBA LUI BIDEN;
DE ACEEA OCCIDENTUL , DUPA INTAIA REACTIE, ACUM IL FIRITISESTE PE PIRATUL BALKANEZ, CA A LUAT APLICATIILE OCCIDENTALE SI LE-A COMPUS CU APLICATIA:"NASULE, ISARESCULE, SCOATE BANI DIN BNR SI DA LA POPULATIE";
POPULATIA, SURPRINSA DE GEST IN ASA PENURIE DE MONEDA SPRE CHELTUIALA DE CRACIUN, IN ULUIALA A VOTAT DUPA CE A BAUT BANII DIN CAMPANIA LUI:"DRUNK AND DRIVE" - VEZI PETRECEREA CU PUBLIC DATA DE BECALI LA RESTAURANT;
ATUNCI, PRIMO INTER PARES A UITAT CA E PRESEDINTE S-A URCAT LA VOLAN DUPA VREO 2-3 SUTE DE PAHARE, A UITAT GARZILE LA CRASMA, CA SE-MBATASERA TOTI CA NISTE...RUSI, DEGEABA II HUIDUIE BASESCU, MURDAR DE MOCIRLA UNOR ATARI ALEGERI NAMOLOASE, DIN CARE A IESIT, CA PORCU' DUPA O BAIE IN PISCINA DE NOROI PREZIDENTIABIL, BRAND BASESCU, VIA PIRATERIA;
DEH, CAND BIDEN ZICE:"TRAIANE, DACULE - ASTA PENTRU ISTORICII DACOMANI - CITESTE-LE TRAIANE DIN WIKIPEDIA, CA 33% CUVINTE ROMANESTI SUNT LATINE";
TRAIAN STIE, CUNOASTE SI LUPII DE LA CARE SE SUGE;
IAR PENTRU DACO-ISTORIENI:"DE-AIA A MURIT NICOLAE IORGA, CA UNII ISI RESPECTA TARA SI NATIUNEA, DECI SUNT NATIONALISTI";
EI, ERAU "GARDA DE FIER" SI-I CONDUCEA UN MARESAL, NU UN CAPITAN PIRAT, CA PE VOI;
PESEMNE, UNII ISTORIENI AU SUPT NUMAI LA DACI, LA ROMANI NU, SI NICI DE LUPI N-AU AUZIT, NICI STATUIA SI-AU VAZUT;
SI ZICEA JOE BIDEN: "CE SA FACEM TRAIANE, CAND ORDONA MASONERIA, DE EX. <>, TE MAI SACRIFICI 5 ANI, PANA LE PUI chips-uri LA NEDUSII ASTIA DE ROMANI, LA BISERICA", CA LA BISERICA, MAI LIPSESTI, DA' DE LA MASONERIE ZEXE SI FARA chip-suri ORTODOX ARMY NICI NU VISEAZA LA MAJESTIC -12 SAU LA MARELE ORIENT;
ASA ZICEA SARACU' SI PRESEDINTELE "PARTIDULUI PENSIONARILOR", LA RADIO ROMANIA: "BAA, DE MASONERIE NU SCAPA NICI UNU', SA VA FIE CLAR, VA SPUN IO"- AUZITA DE SUBSEMNATUL, CAND A INCEPUT SFARSITU' IN MANDATU' LU' CONSTANTINESCU - ASTA A ADUS SPILURILE-ASTEA DE LOJA BRITANICA, CU FUMURI COLONIALE; CA, NU-I ASA, "PESTELE DA LA CAP SA-MPUTE" SI TATA DE LA MAMELON SA SUGE, C-ALTFEL, LUPOAICA NERVOASA, ATACA-N HAITA, CA LA PREZIDENTIALE, CA RUSII LA STALINGRAD;
VEZI, SIR BIDEN, D-AIA MA ENERVEZ CATEODATA SI DAU CU PUMNU', CHIAR ZILELE TRECUTE, I-AM PRINS O BUCATA LA UN PUSTAN, CRED CA ERA BAIATU' LU' GEOANA, CA ERA SA MA TREACA PA LINIE MOARTA, DE MA CALCA LOCOMOTIVA CU CAP DE MORT PA STEAG, aia CARE VENEA CU chip-urile;
CE MAI, GATA-GATA S-O DAU IN CATARG, DA' MI-A CAZUT FOCU' SI CU TRINCA IN CAP;
AM ALERGAT PRET DE-UN CART DE LA PUPA LA PROVA, PAN-AM RUPT SI CARMA, DE-O LUASE CORABIA TREI CARTURI LA VEST;
NOROC CA S-A TREZIT CARMACIU SI M-A INVATAT:"BA NEA TRAIANE, DIN CABINA MATA SA VEDE TRIBORDU' ?"
NU!
EI, CAND IL VEZI, SA STII CA DEBARCI LA ODESSA, DACA VEZI BABORDU' - IL VEZI?
NU !
CAND IL VEZI SA STII CA-N TREI ZILE ESTI IN AMONTE DE BUDA &PESTA;
TE DUCI LA BUDA, TRATEZI PORCII DE LA BORD DE PESTA, SI GUITA CUM LATRI MATA CAND TE UITI LA LUNA PLINA;
BA, SA STII CA ASTEA-S BUNE PENTRU REPERTOIRE-UL MEU DE GLUME, CA TARE-MI PLAC, CAND LE ZIC LA GAOZARI...
FACEM UNA DE BABAROASE? PA O LADA DE JOHN WALKER JUNIOR; BUNA, NU?
Posted by iontudormath at 1:24 PM

marian mirea spunea...

Speranta moare intodeauna ultima…

Imi amintesc cu regret cand un intelectual de marca al tari, o doamna prin excelenta in persoana doamnei profesor Mona Musca a fost declarata securista, si asa cum din pacate am banuit la vremea acea a fost singurul securist din Romania dinainte de revolutie si se pare ca a ramas si singurul din ultimii 20 de ani de dupa 89.
Fac aceasta paralela intre doamna profesor si domnul primar Mircia Gutau pentru ca si atunci am fost indignat si dezamagit de cea ce se intampla in Romania, indignare si dezamagire pe care o simt si acum.Ca simplu cetatean vreau sa mi-o exprim vizavi de cea ce se intampla intr-un stat de drept, democratic, membru in UE si NATO referitor la functionarea justitiei din Romania. Justitie pe care o respectam si sper ca si ea sa ne respecte pe noi intr-o buna zi.
Spun asta pentru ca sunt solidar cu majoritatea ramnicenilor si dezaprob tot ceea ce i s-a intampla domnului primar Mircia Gutau si in acelasi timp subscriu initiativei domnului Smeureanu si spun ca domnul primar Mircia Gutau a fost dupa primul mandat, este si va ramane “Cetatean de Onoare” al municipiului Rm Valcea pentru todeauna.
Asa cum spuneam mai devreme, traim intrun stat de drept ii cunoastem legile si le respectam, respectam justitia si hotararile ei dar sper ca justitia sa rezolve cazurile de coruptie din Romania, “daca mai sunt” ca poate nu mai sunt…. Acum ca UE tot o sa ridice monitorizarea pe justitie. Doar sau rezolvat cazurile de coruptie din Romania, nu ….? L-au arestat pe Mircia Gutau.
Dincolo de micile ironi care de fapt sunt adevaruri dureroase am convingerea ca nu vom murii cu dreptatea in mana asa cum spune doamna Mariana Gutau careia ii inteleg pesimismul si sper ca adevarul va iesi la iveala si domnul primar Mircia Gutau va fi liber cat mai curand


Marian Mirea

Cetateanu turmentat spunea...

Sunt dezmagit dl. Moraru. Ati intrat intr-un subiect care va transforma intr-o tribuna a mafiotilor din Rm. Valcea. Acest Veronel Radulescu este o persoana extrem de controversata...aceasta situatie este legata de afacerile, deloc curate. De asemenea acest personaj este legat de fam. Tudor, familie ce este implicata in scandaluri precum: concesionarea izvoarele de la Olanesti, depozitul de armament de la Babeni, traficul cu combustibili de pe vremea embargoului, furtul de motorina de la Oc. Mari si multe altele. De Mircea Gutau sunt legate multe alte dosare...ce se omite in toata acesta manipulare grosolana este declaratia dl. Dicu care recunoaste ca bani erau destinati lui MG.

Cetateanu turmentat spunea...

Dl. Moraru sunt dezmagit ca ati intrat in jocul mafiei valcene. Atentie: Veronel Radulescu este implicat in afaceri dubioase legate in special de fam. Tudor. Reamintesc aici cateva din aceste afaceri: concesionare izvoarelor de la Olanesti, chestiunea armelor distruse la Babeni, traficul de motorina furat de la Oc. Mari si vanduta in timpul embargoului in Iugoslavia, legaturile cu Berceanu etc. Ceea ce se omite este faptul ca dl. Dicu a declarat la dosar ca bani au fost destinati lui Gutau. Daca modernizarea statului, dl. Moraru, inseamna sa prezentati astfel de emisiuni, atunci prefer sa nu ma mai intorc in tara.

Unknown spunea...

Pot sa ma escrementez in nasul lui Nasu, ca bate campii de ceva timp ,crezand ca tot ce escrementeaza creierasul lui e emisiune.
O fi dar pentru intarziati mintal, sau pentru servitori ca Moraru (nu cred ca se scrie cu litera mare ).Sa te ia Basecu in gasca lui,sa-i lingi unde se gadila !
Bravos emisiune ,spanzurati-va cu ea !

nicusor mkm spunea...

dl moraru aveti cea mai buna orientre pentru aajuta treapta defavorizata daca ar veni o noua revolutie toti guvernanti ar trebui exilati antro insula pustie fara apa doar cu cati va canibali sa le tina de urat sai puna la dospit sant prea anbuibati merita sa se sacrifice ptr noi macar atatsai cred ca si pa canibali ai convinge an potriva lui domnu basescu.

nicusor mkm spunea...

dl moraru aveti cea mai buna orientre pentru aajuta treapta defavorizata daca ar veni o noua revolutie toti guvernanti ar trebui exilati antro insula pustie fara apa doar cu cati va canibali sa le tina de urat sai puna la dospit sant prea anbuibati merita sa se sacrifice ptr noi macar atatsai cred ca si pa canibali ai convinge an potriva lui domnu basescu.

marius spunea...

DL. Moraru am dorii si noi daca se poate un numar de telefon sa intram in legatura directa cu DL. Armas daca nu-l jignim cu apelativul "DL" pe un asemenea om...cu un asemenea caracter infect ca suntem locuitori ai statiunii si avem multe de zis...va multumim o seara frumoasa

bolohan spunea...

Am vazut emisiunea cu gen.Stanculescu.Eu cred ca este condamnat ptr.faptul ca n-a vrut sa-i salveze pe cei doi Ceausescu.Tot ptr. asta a fostde doua ori.V-a scris un taran din Vaculesti.grarnici

Cosmin spunea...

pt tv online este bun http://www.tv-online.ro , acesta il folosesc eu nu am gasit altul mai bun.

Unknown spunea...

Radu Moraru, precum corupatorii de minori.

Motto
“Eu vorbesc pentru oameni. Ei au nevoie de cineva care să le apere drepturile, iar “Naşul” e un loc de întâlnire cu oamenii. Ne întâlnim seară de seară cu un milion-două de oameni –şi o facem cu multă pasiune.”
“Orice-ai face, important e să nu-ţi fie ruşine să te priveşti în oglindă!”


Un telespectator ii transmite lui Radu Moraru, ceva de genul: n-am vazut realizator mai lingusitor si mai slugarnic cu puterea. La care acelasi Radu Moraru raspunde nonsalant: „puteti schimba canalul”.
Micule (moralmente vorbind) Raducule, raspunsul tau e tot atat de nevinovat ca al unui corupator de minori care incearca sa se dezvinovatzeasca spunand : „Puteau sa nu vina cand le-am oferit bomboane”.
Mai inocentule, au tu nu stii ca ai statut de formator de opinie? Au tu nu stii ca acei amarati care te asculta ca pe Dumnezeu pentru ca le dai cu bomboane pe la nas, adica le dai false sperantze ca acesti criminali care ne conduc ar fi totusi de buna credintza si ca ar urmari interesul lor, nu stii, deci, ca acesti telespectatori, care nu schimba canalul, sunt mintiti de tine? Ca le deformezi realitatea si ca-i amagesti ca sa-ti incasezi banutii de sluga? Ca induci, in mintile lipsite de informatiile pe care tu le ai, falsa idee ca ar mai fi sperantze sa duca o viatza cat de cat decenta? Ca trunchiind realitatea, si mintind prin omisiune, esti la fel de culpabil ca si corupatorul care ademenste cu bombonici ? Nu va deosebiti cu nimic „Nasule”! Ce vezi cand te privesti in oglinda? Un jurnalist sau un corupator?


Popov Mircea Dorin, Pitesti, Str. Gh Asachi, nr 1

IULIA spunea...

DOMNULE MORARU,INVITATI-L CAT MAI CURAND POSIBIL PE DOMNUL PAVEL CORUT LA EMISIUNEA DUMNEAVOASTRA SI DANSUL VA VA DA SOLUTIILE IESIRII DIN CRIZA.VA ROG SA NU MAI PIERDE-TI TIMPUL CU TOT FELUL DE INVITATI SI ADUCE-TI OMUL CARE STIE CE VORBESTE PENTRU BINELE TUTURORA.MULTUMESC!

Talasman spunea...

...nasule,m-ai dezamagit!Adica cum vine asta? zici ca Noi astia nu suntem in stare sa dam "solutii"! ne crezi prosti ca si conducatorii pe care ii pupi in fund..mai ales pe basescu! NOI suntem buni doar sa platim? asa cum faci tu schemele ai dreptate,dar dumnezeu sa te inteleaga...ataci pe toata lumea zici ca conducatorii sunt de vina,ca toata clasa politica s-a imbogatit pe spatele nostru,ca boc tre sa plece,dar basescu e bun! EL e cheia tuturor relelor...daca vrei ce se intimpla astazi e mai grav ca pe vremea lui ceausescu! Cu siguranta curba de sacrificiu nu se va opri aici..incompetentii astia vor mari si taxele,urmeaza CARTELA pe piine si alte alimente...am ajuns dupa 20 de ani mai rau ca in `89! Nu poti sa fii dusmanul nostru,ai grija la cuvinte! fii consecvent,basescu e la fel de vinovat daca nu mai rau ca TOTI cei care au guvernat pina azi! Felicitari pentru dl Cosea,este un profesionist...din pacate nu-l asculta nimeni! basescu si boc sunt prea
plini de EI ca sa mai asculte pe cineva.Fa un serial cu bogatiile liderilor de sindicat:hosu,luca,costin si toti cei care au tradat miscarea sindicala! FII IMPARTIAL! Tu crezi ca basescu este strain de dezastrul asta? crezi tu ca dupa 6 ani de mandat e fata mare? La cite servicii are la dispozitie se trezeste intr-o zi de miercuri si ne spune ca NU mai sunt bani?cea facut 6 ani?Nasule nu ne crede prosti! sa fii iubit!
Aurel Livint,56 ani Iasi!

ninu tm spunea...

Nasule de cind il pupi in fund pe Basacel ai ajuns sa gindesti ca el.Am uazit aseara la tine in emisiune ca pensionari ce protesteaza sint niste securisti batrini ce sint manipulati.Imi pare rau PROSTULE daca tu crezi ca batrini aia nu au bani de medicamente de mincare sint manipulati.Mai chiamo si pe aia ce nu poate sa isi deschidagura pe (doamna POLA)si pe barbosu ala pe ala chiar nu stiu cum il cheama ca dati bine toti.SA VA FIE RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eci_eci spunea...

sa traiesti Nasule
nu tre sa dai ascultare tuturor oamenilor, fiecare au pareri diferite. Nu poti sa impaci de multe ori o familie cu 3-4 persoane dadecum o tara. As vrea sa se faca o investigatie nationala si sa arate fiecare ce a fost si ce este la ora actuala(ce a fost inainte de "democratie").Foarte multa lume i-l critica pe Base dar eu nu pot, este primu care are umpic de curaj sa ieie fraiele in maini. Apropo de Antonescu, zice ca-i de dreapta putea si el sa accepte o guvernare cu Boc. Nu-mi place nici Boc pentru decizia cu pensiile dar sunt constient ca orice venit tre impozitat.Deciziile astea trebuiau luate din 1994, dar la noi este pe primul loc populismu apoi binele tarii.Orice decizie se face cu anumite sacrificii si a picat sa nu se mai poata duce greul pe PDL.

Unknown spunea...

de ce puneti borduri in continuare mai nenorocitilor daca statul nu mai are bani v-ati imprumutat pe 3 generatii ca sa va continuati voi imbogatirea

o sa ramana angajati la stat doar patronii firmelor care au cu statul contracte grase si neamurile lor

ROMANIA TREZESTE-TE SI SCUTURA OMIDA ASTA GRASA CARE TE SUFOCA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...