B1 TV


România, implicată într-un nou scandal de prostituție: "Peştii joacă fetele la cărţi"

Foto: dailymail.co.uk
Într-un articol prezentat, luni, de ziarul britanic “Mirror” România este implicată într-un nou caz prostituție și trafic de carne vie. Ancheta realizată de publicație arată că mai multe dintre prostituatele prezente în regat au fost aduse prin intermediul unei rețele de prostituție din România.

În cursul anchetei, jurnalistul Ross Kemp a călătorit în România pentru a se infiltra într-o rețea care se ocupa cu racolarea si aducerea femeilor în Marea Britanie.

Acesta povestește că rețeaua racola în principal femei vulnerabile oferindu-le promisuni pentru o viață mai bună în străinătate. Femile sunt apoi duse în Marea Britanie și forțate să se prostitueze.

Kemp spune că a întâlnit numeroase persoane implicate în această “afacere” și spune că pentru acestea viața femeilor nu înseamnă nimic.

Peștii joacă fetele la cărți. Acestea sunt tratate ca simple jetoane de joc”, a declarat jurnalistul.

Multe dintre fete “lucrează” câte șapte zile pe săptămână și au chiar și câte 40 de clienți pe zi. Reporterul povestește cum o femeie a fost supusă unui avort iar în aceeași zi a fost obligată să întrețină relații sexuale cu 12 clienți.

Traficul de carne vie este o industrie prosperă în aceste timpuri, estimându-se că numărul sclavilor de astăzi este mai mare decât în timpurile când sclavagia era permisă.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...