B1 TV


"Vedetele se intreaba" - O noua emisiune la B1TV

    "Vedetele se întreabă" este o nouă emisiune a postului B1TV în cadrul căreia vedetele invitate îşi realizează propria emisiune sub forma unui talk show. Personalităţile lumii publice, cântareţi, actori, sportivi, oameni politici, creatori de modă, jurnalişti vor fi invitaţi pentru a intra în rolul reporterului, al moderatorului de televiziune, aceştia alegându-şi la rândul lor partenerul de dialog. De cele mai multe ori, invitaţii care devin pentru 30 de minute reporteri se află pentru prima dată în această postură iar telespectatorii vor avea posibilitatea ca la finalul fiecarei ediţii să aprecieze calităţile de aspiranţi la titulatura de moderatori de televiziune.
Şi vedetele de televiziune vor fi prezente în postura de moderator în dialog cu persoanele pe care le admiră cu adevărat şi cărora au vrut să le adreseze exact acele întrebări pe care nu le-au auzit la alte show-uri tv.
     "Vedetele se întreabă" este prima emisiune care are alt prezentator în fiecare ediţie, astfel încât telespectatorii îşi pot alege favoritul, din punct de vedere al imaginii şi stilului abordat, dintr-o serie de variante propuse de producători. În funcţie de pasiunile vedetelor care se întreabă în fiecare ediţie, filmările sunt realizate în tot felul de locaţii, de la bucătării, la piscine, de la cluburile de echitaţie la sălile de fitness sau în avioane şi elicoptere.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...