B1 TV


Radu Moraru face spume la nasul

6 comentarii:

enacheion2001 spunea...

Radu Moraru si Prigoana is cei mai nenorociti masoni din RO>Incearca sa manipuleze masele,neamintind faptul ca-s fratii mai mici ai lui Basescu si Tariceanu si al celorlalti masoni din politica romaneasca.Idealul acestor masoni este de a distruge Romania.
RUSINE!

mediatecar spunea...

Am reclamat emisiunea din 24.03 la CNA. Incredibil, cum a permis si chiar incurajat Radu Moraru obscenitatile lui Calinescu, cum nu a respectat principiile dreptului la replica ce prevad ca acesta trebuie sa se desfasoare IN ACELEASI CONDITII CA SI EMISIUNEA CARE A GENERAT cererea la replica. La emisiunea contra acea universitate au fost trei care haladuiau nestigheriti pe sticla, la "dreptul la replica" era Radu Moraru si Calinescu contra celui de la universitatea aceea srl, luandu-l la jigniri si mistocarii de cartier asa, pe fata! Incredibil! Si foarte, foarte trist!...

Personal cred ca acel srl e pe nisipuri miscatoare, dar nu asta are importanta. Importanta are ca balacareala si obscenitatile permise pe un post tv de d-l Moraru au fost inadmisibile. Am fost fan Nasul, acum sunt inamic declarat.

Mai adaug incalcari ale legii audiovizualului: afirmatii nedovedite cum ca ar lua spaga judecatori care dau decizii favorabile universitatii srl, sau factorii de decizie din alte facultati unde sunt primiti la master absolventii cu pricina, asta a spus-o chiar Radu Moraru necerandu-si dovezi in acest sens. A mai si spus, nedovedit, ca e o magarie acest srl, asa a incheiat... Si am pomenit doar cateva... Dar cuvintele "bordel", "masturbare", etc (le-am zis pe cele mai inocente) ale lui Calinescu??? Incredibil!... Mahala! OTV e mic, mic copil!!!

Foarte trist... E evident ca a actionat la comanda sau mituit de cineva, si el si Calinescu. Si, asa e, nu pot dovedi, dar eu nu o spun pe un post TV. E opinia mea, si o exprim pe internet.

Si acum, sa vedem daca mi se publica acest post. Chiar sunt curios.

Promit sa revin cu raspunsul de la CNA la sesizarea mea.

VALI spunea...

VALI

coalitia lor este ca si frunza in vant ptr. ca adevarata coalitie ar fi avut un singur candidat la Presidentie.Aceasta coalitie de fapt doreste sa ne spele creierii.
RUSINE RUSINE!!!!!!!!!!!!!

VALI spunea...

VALI Coalitia lor este ca si frunza in vant ptr. ca adevarata coalitie ar fi avut doar un singur candidat la Presidentie.Aceasta zisa coalitie vor doar sa ne spele creierii.Romani aveti grija!!!!!!!!!!!

Vali

danillo spunea...

e normal sa existe si ...'personaje' care sa nu placa aceasta emisiune a lui 'nasu'..ca vorba aia ..omu nu loveste numai in parlamentari ci si in lingaii care ii inconjoara pe parlamentari(agentii si comisii...de 2 bani) car enu fac nimic si totusi se imbogatesc din contributiile romanilor..si apoi..ca niste impertinenti ce sunt..intra pe bloguri si critica pe unu ca 'nasu' care nu face decat sa prezinte realitatea din tara asta 'in fundu gol' pardon de palavras...si in ce priveste masonii..mai enachita...astia in genere nu prea se expun si dupa cate stiu ei sunt organizatie mai mult secreta decat publica...iar de secretos si de ascuns in umbra...radu morar nu vad sa aibe nimic..poate ca tie asa de bine iti face emisiunea 'lu nasu' ca iti tremura chiloteii pe tine ca nu cumva sa ramai fara slujba pe care o ai...(de pupincurist)sau lingau al vreunui partid antibasescu...nu uita ca pana acum romania nu a avut vreun presedinte cu mai mult sange in varice...sa incerce sa faca curatenie in tara asta de lingai si mafioti parlamentari...rusine voua excomunistilor...de ce mai stai in tara asta...duceti-va odata ...la bug si lasati tara asta sa prospere.
'nasu' imi cer scuze ptr limbaj..dar datorita unor oameni ca d-voastra am revenit in romania dupa 8 ani...si sper ca emisiunile d-voastra sa nu ramana fara ecou...si sa se trezeasca odata ptr totdeauna constiinta in tot romanul..si sa schimbam tara asta.multi isi doresc o romanie precum germania,franta...dar nu o vom avea decat atunci cand vom avea si noi mentalitatea celor pe care atat ii invidiem( nemtii sau francezii)...cu stima un seguidor de su programa

danillo spunea...

mai enachita o greseala a ta e ca ..din cele 4 nume amintite de tine intre ei...3 sunt dusmanei..si ceva interesant a zis odata basescu...pentru a fi presedinte..sau intr-o functie conducatoare in romania ..in 1 rand trebuie sa fie patriot..ceea ce ptr tine si cei de 'genul tau ' e onomatopeic...termenul...chiar si unul ca becali poate castiga mai mult respect decat o scursura si un 'pupincurist cum esti tu. de foarte de departe se vede ca esti un 'lingau' ptr ca nu pot sa spun ca ai fi un simpatizant al vreunui partid antibasescu.radu morar nu e cel care 'da pe fata' doar clasa politica...ci si 'atarnatorii' clasei politice..din care sigur faci parte,clasa care traieste din contributia tuturor cetatenilor acestei tari..si care nu aduc nimic aport economiei tarii.voi incalcati unul din criteriile de baza constitutionale ale acestei tari..si anume...contribuirea....la bunastarea si starea economica a tarii.voi cu ce participati la bunastarea romanilor?..aaa da ..sugeti sangele, banii si resursele acestei tari.si va luati de unu ca morar care are curajul sa aduca la lumina 'manariile' pe care le fac nenorocitii nostri de parlamentari(ce-i drept nu toti)dar psd si pnl..in proportie de 95 %...nu v-ati saturat sa distrugeti aceasta tara ..excomunistilor nenorociti in frunte cu mortaciunea aia de iliescu...sau tu oi fi ...pupincurust de a lui patriciu-vantu ...duceti-va nenorocitilor la bug si ramaneti acolo ca ati saracit tara asta ..si tot voi ca niste ipocriti notorii ce sunteti aveti tupeul sa spuneti ca nush care ...masoni(hahaha habar nu ai ce e aia oi fi auzit si tu in massmedia cuvantul si il folosesti ..chipurile oi parea mai destept...tu si asta...doua linii paralele)..care distrug romania..cand 'personaje asemeni tie ..sunt cei ce au nenorocit aceasta tara.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...