B1 TV


B1TV - In crestere

Acest post de televiziune anticipa sa devina, la sfarsitul anului 2010, unul din cele mai importante canale nationale. Din motive care tin de investitii, dar si de posibilitatile, reduse dupa 2000, de a intra si de a se impune pe piata media, B1TV este astazi un post cu influenta inca limitata (probabil, strict la nivelul Capitalei).


Aceasta nu inseamna ca B1TV nu atrage telespectatorii si ca grupurile politice nu sunt interesate de antena sa.

Cea mai vizionata emisiune a televiziunii din Calea Victoriei este "Nasul", talk-show moderat de Radu Moraru. Acesta a reusit sa-l concureze pe consacratul "Marius Tuca-Show" si a jucat un rol imagologic considerabil la alegerile locale si generale din 2004. Prin formatul ales, aceasta emisiune concureaza prin nonconformism emisiunile realizate de Dan Diaconescu la OTV. Moraru incearca, intuind potentialul acestei nise, sa trateze subiecte senzationale (de tipul celor dezbatute la OTV), dar intr-o maniera mult mai corecta politic, mult mai echilibrata.

B1 a atras, in randurile sale, de-a lungul timpului, mai multe vedete de televiziune, printre care enumeram doar cateva: Monica Barladeanu, Mona Nicolici, Razvan Dumitrescu sau Adriana Murar.

4 comentarii:

diana spunea...

Are cineva o adresa de email a emisiunii Nasul? sau a urmarit cineva emisiunea de pe 30.09.2008 cand a fost invitata o echipa de medici din Instanbul si au dat o adresa de net unde se pot trimite cazuri medicale pentru o opinie medicala. M-ar interesa aceasta adresa.Daca m-ati putea ajuta ar fi extraordinar.

popescu A spunea...

de ce suntem terorizati pe tel mobile de tot felu de "pisicucu" ce vor servicii care le pot obtine la bordeluri sau in alte locuri.aceste sms si acesti "domni "ar trebui sanctionati in trun fel sau in altul.nu suntem obligati sa citim sau sa ascultam tot felu de lucruri obscene nici sa intram in alte belele.

DanaA. spunea...

Va rog trimiteti o echipa de reporteri si la Univ. "Al. I. Cuza" Iasi sa vedeti cate ilegalitati au loc si acolo. Faceti o ancheta la facult. de "Filosofie" unde generatia studentilor din anii 2001-2006 au urmat cursurile acesteia, la I.D. platind taxa pt.dubla specializare:"Filosofie" si "Stiinte politice", avand cate 10 exam. pe sesiune, iar la finalizarea studiilor s-au trezit ca primesc doar diploma pt specializarea "Filosofie", nu si pt. ce-a de-a 2-a, respectiv "Stiinte politice". Acum acea generatie de studenti inca are proces pe rol cu facultatea.
De asemenea, va rog sa va interesati si la facult. de "Psihologie si Stiinte ale Educatiei" la specializarea "Psihologie" unde d-nul prof. C.Havarneanu il are "coleg de serviciu" pe fiul dumnealui-in conditiile in care stim cu totii ca s-a elaborat o lege in baza careia este INTERZISA angajarea persoanelor ce au grade de rudenie cu profesorii deja angajati (pana la gradul 4, cred).
Notele la examene se afiseaza de pe-o zi,pe alta...lucrarile studentilor sunt corectate in batjocura sau chiar NECORECTATE, iar in urma contestatiilor acestora ies la iveala diferente catastrofale in sistemul de notare-3, 4 puncte diferenta (de la nota 4, ajunge sa-ti puna nota 7). Este strigator la cer!!! La Iasi inca primeaza NEPOTISMUL si SPAGA!!! Haideti sa luam atitudine si sa incetam sa mai adoptam "pozitia omului resemnat" si ATAT!!! va rog sa luati in considerare si acest e-mail! Cu stima, ADE

Cristina spunea...

De ce nu mai vedem emisiunea NASUL in USA? Ce se intampla, nu se mai difuzeaza s-au si-a luat Nasul o vacanta dupa sarbatori??? Sper sa revina curand, il asteptam cu drag, e corect, interesant, echidistant si foarte inteligent.
Cristina din Arizona.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...