B1 TV


Rita Muresan a lansat haine pentru catei

Vineri, cu ocazia zilei sale de nastere, Rita Muresan a lansat o colectie de haine pentru catei, alegåndu-l pe Bijou, catelul Adrianei Bahmuteanu, sa defileze pe podium costumat dupa ultima moda. Pe 23 noiembrie, Rita a implinit 35 de ani si a organizat o petrecere de zile mari, intr-un club din Bucuresti. Printre cei 150 de invitati s-au numarat premierul Calin Popescu Tariceanu si omul de afaceri Cristian Tåntareanu. Nu a lipsit de la eveniment nici fostul sot al creatoarei de moda, Nelu Muresan, care i-a adus acesteia in dar formatia sa preferata, 3 Sud Est. Baietii i-au cåntat “Atunci cånd iti va fi mai greu, sa te gåndesti la mine mereu”, cu dedicatie speciala de la tatal celor doua fete ale designerului.

Cel mai mare show de moda din Romania a debutat la Bucuresti si a fost transmis in direct in peste 150 de tari. Este vorba de Bucharest Fashion Week, festival deschis anul acesta de Zina Dumitrescu si colectia sa, “Emerald Dream”, dupa care au urmat Rita Muresan si Catalin Botezatu. Ca de fiecare data, Nelu Muresan a urmarit atent, din primul rand, intreaga colectie si a avut grija de cele doua fete pe tot parcursul prezentarii Ritei. La sfarsit, i-a daruit fostei sale sotii un buchet imens de trandafiri rosii si a aplaudat-o indelung, urmarind-o cu privirea pana cand aceasta a iesit din scena, condusa fiind de mireasa in rosu a colectiei, Monica Columbeanu. Creatoarea de moda si-a dorit sa apara cu ceva inedit anul acesta, asa ca a pus la punct o colectie de haine pentru catei, pentru care s-a folosit de modele celebre, cum ar fi Bijou, patrupedul Adrianei Bahmuteanu, sau Tacha, animalul de companie al Oanei Roman, care a purtat o rochie de seara si bluza de dantela. Ca si stapanele lor, patrupedele s-au simtit extrem de bine in lumina reflectoarelor, au respectat intocmai pasii invatati la repetitii si-au prezentat tantose rochitele, bluzele si fustele create special pentru ele de Jasmine, dansatoarea din buric care a acceptat docila ideile mult mai experimentatei Rita Muresan. Evenimentul a fost si un prilej pentru Jasmine de a-si etaja ceasul cu diamante de 15.000 de euro primit de la iubitul ei, Leo de la Strehaia. Bahmu a fost foarte incantata de ideea Ritei si spune ca este un cadou extrem de placut pentru toti iubitorii de animale care gasesc foarte rar accesorii si hainute pentu patrupede iubite.

Un comentariu:

SPION spunea...

D-le Moraru,

Sânt cetatean român, stabilit în Canada de 18 ani. Va urmaresc emisiunes destul de des. Câteva comentarii priviind politica româneasca:
- Dosarele securitatii: Este foarte multa zarva pe aceasta tema, stim tot ceea ce a însemnat aceasta perioada trista din amintirea noastra, toate nedreptatile si abuzurile comise de securisti. Fac o paranteza: stiti care a fost situatia în Africa de Sud si cum s-a rezolvat aceasta problema la ei, apartheid-ul fiinf poate mult mai dur ca sistem. De ce nu încercam si noi, sa urmam acest exemplu de rezorlvare a indentitatii romanesti. Toti securistii si comunistii...si...si care sânt recunoscuti sau înca se mai ascund, sa-si recunoasca pacatele public, în fata societatii si apoi sa tragem odata linie. Cel putin, odata recunoscuta o fapta, este pe jumatate iertata! Altfel, vor trebui înca 2-3 generatii ca aceasta problema sa se rezolve!
- Puterea politica : aici, la noi în Canada si-n toate tarile democrate, când sânt alegeri, partidele nominalizeaza un candidat, si nu o lista. Alegatorii voteaza o persoana, pe care o cunosc, si nu o lista de partid. Avem mare nevoie de votul UNINOMINAL ca sa curatam clasa politica de sarlatani si incompetenti.
- Presedinte / Parlament: Oricine ar fi el, avem nevoie de un Presedinte puternic, care sa ne poata reprezenta. Avem nevoie de un Palament democrat, o majoritate parlamentara, un partid, care o fi el, dar care sa poata sa-si asume un program, o ideologie pt. care v-a raspunde în fata alegatorilor. Si daca programul sau nu e bun, alegatorii îl vor taxa la viitoarele alegeri.
- Constitutia: Actuala constitutie este o mascarda pusa la punct de comunistii lui Iliescu. El nu a avut problemele pe care le are azi Basescu, pt. ca la putere era FSN-ul (PSD-ul)si nu aveau opozitie. Toate relele politici, nedreptatile, blocajele etc. vin de la faptul ca aceasta constitutie este foarte proasta. TREBUIE SCHMBATA!
Civilizatia:
- Mai trebuie sa treaca câteva generatii pâna când, România v-a deveni o tara civilizata. Totul pleaca de la nivelul de educatie al fiecarui cetatean. Fara a se trece la un nivel de educatie si civilizatie comparabil cu cel occidental, vom ramâne mereu la coada. Scolile, presa, televiziune, sociatatile civile, toata lumea trebuie sa faca eforturi de a îmbunatatii nivelul de educatie.
- Democratia: Ca sa scapam de toate aceste pacate, methne, mentalitati comuniste, trebuie odata si odata...taiat în carne vie. Si trebuie început cu clasa politica, pt. ca ei, politicienii ne conduc si fac legile. Ne trebuiesc oameni noi, tineri, nepatati si mânjiti de nimic, cu constinta si suflet pt. popor si patrie.
Daca nu facem toate aceste schimbari, urmasii nostrii, ne vor acuza mai târziu...ca nu am facut nimic azi !

Ionel Sporea,
Montréal, Canada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...