B1 TV


B1 TV - Online

B1 TV

Acest post se poate viziona numai in Internet Exporer
Pentru Full Screen dati dublu click pe imagine si ESC pentru a revenii !!!





URMATITI B1-TV ONLINE

Pentru a viziona B1 tv online, aveti nevoie de urmatoarele programe:

Windows Media Player

VLC Media Player

Adobe Flash Player

SopCast

8 comentarii:

leti paraschiv spunea...

Birchal sarmana e terminata psihic . N-o mai chinuiti punand-o sa povesteasca pentru ca o podideste plansul . Nu reuseste sa se convinga nici macar de ea de "adevarul" ei . Ne-am saturat de fufe pensate si ipocrite .
Lasati-o in plata ei !

Nasule , te iubim !!

Stefan Nicolau spunea...

Domnule Radu Moraru, consider ca majoritatea dovezilor de fraudare ale alegerilor au fost fabricate si folosite de PSD!Cum? Simplu! Fiind 6 reprezentanti ai PSD si unul PDL in fiecare sectie, au putut gasi usor momentul semnarii in dreptul mortilor aparuti din greseala pe liste, au putut introduce buletine in urna , au putut pune 2 stampile pe voturi pentru a fi anulate, au pus voturi buna printre cele anulate, etc. Ganditi-ba ca in 14 ore, trbuia sa mearga macar odata la wc si reprezentantul PDL si atunci se putea face orice! Fiind 2 candidati, trebuiau sa fie cate 2 reprezentanti ai fiecaruia ! Ce, Geoana este membru a 6 partide? Sper ca justitiarii Curtii Constitutionale sa realizeze ca tote dovezile fraudarii alegerilor au fost fabricate in majoritatea lor de PSD!Daca nu toate! Iar despre votul din Paris, ce sa mai spun, numai un prost mai poate sa nu admita explicatiile domnului Dinu Cocea si ale altora. In loc sa chiuleasca sau sa doarma, parlamentarii ar trebui sa faca o lege a desfasurarii alegerilor care sa excluda fraudele in proportie de 99% : folosind un program pe calculator! Dar cred ca nu le convine! Cu stima, prof Stefan Nicolau, Constanta (Stiti ca in Constanta, dupa primul tur, Mazare a dat la toti pensionarii ulei, faina, zahar,etc, in fiecare zi timp de 20 de zile? Din banii cui? Ai nostrii !Ca si eu am un breloc , un calendar si un suport de pahar cu sigla PNL? Mai stiti ca erau sute de afise pe care era poza lui Mazare, care spune : ori Basescu, ori eu? De ce nu pleaca acum? Stiti ca a amenintat pe TV Neptun ca nu le mai da nimic la pensionari pentru ca n-au votat PSD ? Asta cum poate fi etichetata?)

tavi spunea...

Am doua dileme:cate camioane de dovezi de frauda si cati turisti electorali au intrat intr-un portbagaj de masina???...si doi,in plan extern:cati romani au votat in limbile italiana,spaniola,engleza,germana,karkaza,papuasa s.a.m.d.si obligatoriu sexul lor??!! Astept raspuns urgent de la PSD si in special de la triunghiul malefic al PNL-ului:Antonescu,Orban,Neculai

alice spunea...

RECONCILIERE POSTELRCTORALA -Ce-i basescu? -Salut Geoane! -M-ai sunat sa mi ta-nclini? De nu,schimb a ta coloana intr-o joarda de maslin. -Orice gand ai,diplomate,si oricum vei fi sortit Cat suntem inca in pace,eu i-ti spun bin-te-am gasit. Despre partea inclinarii insa,Mircea sa ma ierti. Tu acu vei vrea cu oastea de recruti ca sa ne certi? Ori vei vrea sa faci intoarsa de pe-acuma a ta cale? Sa vad semnul MARINIMII dumi-tale. De-o fi una, de-o fi alta...ce e scris si pentru noi Sanatosi le-om duce toate,chiar de sunt multe nevoi. -Cum cand lumea mi-e deschisa,a privi gandesti ca pot Ca intreg electoratul sa se-npiedice de-un ciot? Si-au luat costume lucii cavalerii,una,alta'... Chiar ION cu trei coroane puse una peste alta. Tu,in parlament vazuta-i cate tabere s-au strans, Ca sa steie imprejutu-mi ca si zidul neinvins? Cand vazui a lor multime cata frunza,cata iarba Cu o ura ne-npacata mi-am soptit atunci in barba, Am jurat ca printre dansii sa "sar" falnic,fara pas. Tu,de crunta-mi vijelie,tu,te aperi cu-n mandat Si purtat de biruinta sa ma-npiedic de-un soldat? -De-un soldat,da diplomate,caci soldatul ce-l sfidezi Nu e om de rand,e PRESEDINTE REALES.

tiberiu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
bolohan spunea...

Am vazut emisiunea cu gen.Stanculescu.Parerea mea este ca acesteste arestat ptr. ca n-a vrut sa-i salveze pe cei doi Ceausescu.Tot ptr. asta a avut si doua

gb spunea...

Cred ca iesirea din criza se poate face prin;
-impozitarea progresiva [firme,salarii,pensii}
venit mic = impozit mic 10% -dispare evaziunea fiscala
venit mediu ,mare =impozit 16%-50%,eliminarea imp forfetar
-subventionarea agriculturii reala pt cel ce munceste real, pamintul
-sustinerea productiei agricole romanesti
supermarketurile sa aiba numai produse romanesti
acces in pietele agricole sa aiba in primul rind producatorii directi
-reducerea cheltuielilor inutile ,sau compensatorii pt clientii partidelor
-executarea licitatiilor corecte , netrucate ,cu acces prioritar al firmelor romanesti

laura spunea...

am cateva intrebari scurte si raspunsurii in urmatorul mandat cred
CATRE TATOUI CEI DIN PARLAMENT AU AVUT CASA DE MARCAT CAND AU VANDUT TOT CE SA PUTUT VINDE?
CAND SE VOR TAIA PENSIILI NECUVENITE SI NESINTITE ALE ALESILOR NOSTRII?
CAND VOM VEDEA SI NOII AFACERILE BANOASE IN INTERESUL TARA SI NU IN INTERESE DE GRUP SI DE PARTID?
DE 20 ANII NU VAD ALTII ALESI SI MARII EXPERTI IN ALE FURTISAGULUI.CAND VOI VEDEA MAI MULTI DUPA GRATII?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...