B1 TV


Silviu Prigoană, despre anunțul lui Irinel Columbeanu: Oricine are dreptul să candideze la Primărie, atât timp cât respectă legea

Foto: B1 TV
Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat marți că Irinel Columbeanu are dreptul să candideze la Primăria Capitalei, atât timp cât respectă legea și a împlinit 18 ani.

Omul de afaceri de la Izvorani a anunțat printr-un filmuleț postat pe internet că va candida ca independent la Primăria Generală a Capitalei, pentru că vrea să facă o schimbare pentru cetățenii Bucureștiului care “sunt dezamăgiți de oferta politică”.

“Oricine are dreptul să candideze dacă nu există o hotărâre judecătorească care să-i limiteze acest drept și dacă a împlinit 18 ani”, a spus Silviu Prigoană, citat de Mediafax.

Potrivit lui Silviu Prigoană, cu cât sunt mai mulți candidați pentru Primărie, cu atât mai bine, voturile alegătorilor vor fi mai divizate. Însă, deputatul PDL nu a vrut să comenteze șansele pe care Irinel Columbeanu le are în cursa pentru primar general al Capitalei, pentru că, susține el, nu este “treaba lui”.

Spre deosebire de predecesorii săi care “au fost legați de mâini și de picioare”, Irienel Columbeanu spune că nu are “nicio obligație, nici poltică, nici față de presă și nici fața de un anumit grup politic”.

“Punctul meu de pornire este foarte simplu. Studiind un pic istoria Bucureștilor în ultimii 23 de ani, mi-am dat seama că foștii predecesori ai mei au fost cât de cât legați de mâini și de picioare. Potențialul de dezvoltare al Capitalei României este cu mult mai mare decât nivelul la care s-a ajuns acuma. Din acest punct de vedere am zis că este o ocazie de aur, prin faptul că la ora actuală cetățenii cred că sunt dezamăgiți de oferta politică pe care o au, eu nu contribui la ea pentru că nu este o ofertă politică, este practic o ofertă administrativă și de management", a spus omul de afaceri.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...