B1 TV


Situația traficului rutier și feroviar din țară

Ministrul Anca Boagiu a anunţat că dacă vremea se înrăutăţeşte, autorităţile vor fi nevoite să închidă circulaţia pe alte 10 drumuri naţionale. Iar acolo unde zăpada nu creează încă probleme, autorităţile închid drumurile preventiv.

"Probabil va fi nevoie să închidem și alte drumuri. În Muntenia, de la Calafat la Bechet", a declarat Anca Boagiu.

În alte zone se circulă, dar cu restricţii.

"Este vorba de DN2 București-Buzău, restricție pentru autovehiculele cu masă maximă autorizată peste 7,5 tone. DN5 București - Giurgiu, restricție pentru vehiculele cu masa peste 7,5 tone și DN2B Vizireni- Brăila cu restricție pentru vehicule cu masa mai mare de 3,5 tone", a spus directorul CNADNR, Cristian Andrei.

Cele mai multe blocaje au apărut în jumătatea de sud şi sud-est a ţării. Poliţiştii îi sfătuiesc pe toţi participanţii la trafic să nu pornească la drum decât în caz de urgenţă.

La ora difuzării acestei știri, sunt blocate DN22, de la Râmnicu Sărat la Brăila, DN2C, Costeşti - Padina, DN22F, în judeţul Tulcea şi DN23B, în judeţul Vrancea. Pe DN2 şi DN5 maşinile de mare tonaj nu mai au acces.

Autotărităţile anunţă că sunt pregătite să închidă orice porţiune cu probleme, pentru a nu se repeta situaţia de săptămâna trecută, când mai mulţi şoferi au rămas blocaţi, pe şoselele înzăpezite.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...