B1 TV


Alex Velea, Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Junior, printre vedetele implicate în scandaluri cu droguri


Foto: click.ro
Drogurile reprezintă o tentaţie pentru vedetele din showbiz. Ultimul implicat a fost Florin Salam, considerat cel mai bine plătit interpret de manele.

Alex Velea, Ileana Lazariuc, Ion Ţiriac junior, sau chiar Angelina Jolie sunt doar câteva dintre starurile care au avut probleme cu substanţele interzise.

Florin Salam a recunoscut că s-a drogat din momentul în care sota lui a murit. Spune că făcut-o doar doi ani însă a fost pus sub acuzare pentru consum de droguri. Potrivit presei tabloide, Florin Salam îşi procura drogurile de la un traficant cunoscut în rândul oamenilor legii. Pentru fiecare gran de cocaină, acesta scotea din buzunar între 200 şi 300 de euro. Pentru consumul de droguri , cantaretul ar putea fi decăzut din drepturile părinteşti şi riscă să rămână fără cei doi copii ai săi.

Cu stupefiantele au avut probleme sau încă nu au scăpat de acest viciu, şi alte personaje din lumea showbizului. Alex Velea sau Ileana Lazariuc si Ion Ţiriac junior care au fost implicati in dosarul - Cocaina pentru Vip-uri. Au fost şi episoase care se puteau încheia nefericit. De exemplu, Oana Zăvăranu a ajuns la spital în comă. Potrivit unor surse din anturajul ei, fosta actriţă de telenovele a inghitit un cocktail de droguri de mare risc.

Miraculos au supravieţuit după dependenţa de droguri şi vedete de pe scena internaţională. Eric Clapton, Ozzy Osborne, sunt doar câteva exemple.

Si Angelina Jolie, Winfrey Oprah, Charlie Sheen sau Justin Bieber au avut probleme cu substantele interzise.

Iar Rihanna a fost implicată într-un scandal legat de droguri după ce a postat pe internet o fotografie în care turna un praf alb pe capul bodyguard-ului său.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...