B1 TV


Cătălin Botezatu a postat o serie de poze cu prima sa dragoste


Foto: evz.ro
Cătălin Botezatu a publicat pe o retea de socializare o serie de fotografii cu femeia pentru care a vrut să-şi ia viaţa. Dana Opsitaru este femeia care i-a picat cu tronc pe vremea când el avea doar 19 ani. Aceasta era un manechin in voga in anii 80, iar designerul a făcut-o să se îndrăgosteasca de el, iar mai apoi sa divorțeze de soțul ei.

Femeia care in anii 80 i-a sucit mintile lui Cătălin se numeste Dana Ospitariu, un manechin de succes în Epoca de Aur.

"Dana Opsitaru.my first love and now my best friend? ", a scris Catalin pe Facebok, în dreptul imaginilor cu ea.

Despre Dana, Cătălin Botezatu a vorbit în numeroasee rânduri ca fiind femeia care i-a marcat existenţa. Dana Opsitaru este mai in varsta decat designerul cu aproape 10 ani, insa dragostea lor nu a avut nicio limită. La acea vreme nu a contat nici varsta si nici faptul ca Dana era casatorita. Catalin a povestit recent cum a cunoscut-o in urma unui pariu si cum a ajuns sa o iubesca. Dar mai ales de ce a vrut sa-şi ia viaţa. din dragoste.

A urmat o perioadă de demenţă. De Crăciun chiar am şantajat-o, i-am spus: "Dacă nu vii să stai cu mine, îmi tai venele!". În noaptea de Revelion, la 12 noaptea, când oamenii-şi spun lucruri frumoase, Dana i-a spus soţului ei că are o aventură cu mine şi că mă iubeşte foarte tare", şi-a amintit Cătălin Botezatu.

Mai tarziu Dana a divortat de sotul ei pentru Catalin Botezatu. Din pacate, dragostea lor nu a durat foarte mult, cei doi spuandu-si adio dupa patru ani de relatie.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...