B1 TV


Ford recheamă în service automobile vândute în România pentru posibile scurgeri de carburant


Foto: Carsuk.net
Ford România recheamă în service auto 13 automobile Mondeo, S-MAX și Galaxy, deoarece ar putea avea loc scurgeri de carburant pe la injectoare, existând eventualitatea de a se ajunge la incendii.
“Există posibilitatea ca rampa de retur a combustibilului să fi cauzat deteriorarea garniturilor inelare ale injectorului, în timpul procesului de asamblare. Garniturile inelare deteriorate pot cauza o scurgere de combustibil care, în timp, ar putea ajunge să se adune în locașul din chiulașă al injectorului. În timp, combustibilul adunat în locaș s-ar putea scurge prin partea posterioara a motorului și ar putea intra în contact cu suprafețe de evacuare fierbinți. În cazul unei scurgeri de combustibil puteți observa mirosuri de combustibil sau urme de combustibil lichid, iar dacă motorina intră în contact cu o suprafață suficient de fierbinte, există riscul să se produca fum sau foc”, potrivit unui comunicat Ford, citat de 0-100Hotnews.

Producătorul anunță că reparația va dura circa 60 de minute, urmând să nu implice niciun cost pentru clienți.

În România, în acest an, rechemări în service au anunțat și Fiat, Lexus, Toyota, Volkswagen, Mercedes-Benz, Kia, Hyundai, Maserati, Mazda, Nissan, Mitsubishi și Renault.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...