B1 TV


Gigi Becali, către Dumitru Dragomir: În conturile FC Steaua mai sunt aproximativ 10 milioane euro

Foto: evz.ro
Gigi Becali le-a transmis fanilor Stelei și președintelui LFP, Dumitru Dragomir, că în conturile clubului mai se află aproximativ 10 milioane euro și vor mai intra alte 20 milioane euro, potrivit site-ului oficial al clubului Steaua.

Afirmațiile finanțatorului vin ca urmare a declarației lui Dragomir care a spus că la clubul stalist nu mai sunt bani.

"Aflat în detenţie la Penitenciarul Jilava, George Becali a făcut un apel la FC Steaua pentru a transmite răspunsul său la afirmaţiile lui Dumitru Dragomir, conform căruia clubul nostru nu mai deţine lichidităţi în conturi. Acesta îi informează pe preşedintele LPF şi pe toţi suporterii Stelei că în conturile clubului nostru se află aproximativ 10 milioane de euro, urmând ca, în perioada următoare, să se adauge alte 20 de milioane de euro, bani care vor proveni din drepturile de participare în UEFA Champions League, drepturile de televizare din Liga 1, market-pool UEFA Champions League, parcursul echipei în competiţiile europene, vânzări de bilete, transferuri etc.", se arată în comunicat.

"Am înţeles şi eu că nu mai au bani, aşa am citit în presă. Cică nu au plătit nici ratele la jucători, e treaba lor, nu a mea", a declarat, marți, Dumitru Dragomir.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...