B1 TV


Radu Banciu: La ZOO Timișoara, oficialii au înnebunit o zebră, făcând-o să evadeze și să se sinucidă


Foto: B1 TV
Jurnalistul Radu Banciu a comentat duminică seară, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu” de pe B1 TV tragicul eveniment de la Grădina Zoologică din Timișoara, în care o zebră a murit înecată, dar și eforturile oficialilor de a salva animalul din lac.

„La Timișoara a fost adusă o zebră din Cehia. În prima zi, cum era evident, a avut tot fastul de pe lume, cu urlete, răgete, aparate foto, presă, invitați. Zebra a înnebunit, normal. De atâta stres, animalul a reușit să scape din cușcă. Primarul Nicolae Robu și ceilalți oficiali și-au pus mâinile în cap și au fugit să prindă animalul, altfel se făceau de râs. De groază, zebra s-a întors înapoi, dar în confuzia generală care s-a creat de întoarcerea ei a reușit să mai fugă o dată. Numai că de data asta s-a aruncat într-un lac de 3 metri. S-a aruncat după ea Adrian Bere, șeful Direcției de Mediu, dar când l-a văzut, zebra a preferat să se sinucidă. A ajuns Bere la spital cu mai multe răni. Pun pariu că o stradă îi va purta numele de acum înainte”, a spus Banciu.
O zebră care a fost donată Grădinei ZOO din Timișoara din partea orașului Liberec, Cehia, a murit înecată după ce a evadat de două ori, chiar în ziua în care a fost adusă.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...