B1 TV


Ţiriac Auto te invită la Salonul Auto Bucureşti 2013, între 10 şi 20 octombrie


(P) Fie ca ai sau nu pe lista de cumparaturi din aceasta toamna o masina nou-nouta, trebuie sa ajungi in perioada 10-20 octombrie la Salonul Auto Bucuresti 2013 care are loc in incinta Romaero Baneasa pentru a vedea, dar si testa, cele mai noi modele auto de la cei mai importanti producatori:  Mercedes, LandRover, Jaguar sau Ford.

Pe langa cele mai in voga modele vei putea admira si cateva modele clasice, pe care le-ai vazut probabil prin filme sau reviste. Tiriac Auto ti-a pregatit, in cel mai mare stand din cadrul salonului, o intalnire cu un Mercedes Benz care, desi are o varsta venerabila, straluceste ca si cum acum a iesit pe poarta fabricii precum si o adevarata piesa de muzeu, un Jaguar care sigur le va starni iubitorilor de astfel de modele dorinta de a cauta repede data si locatia urmatorului show auto retro din Bucuresti.

Daca ai rasfoit in ultimele luni revistele auto, probabil ai auzit de Noua Clasa S de la Mercedes, de Jaguarul F-Type desemnat ca avand cel mai bun design din lume, de noul ix 35 abia lansat la Salonul de la Frankfurt sau de modelul cu cel mai economic motor de la Ford. Le vei vedea si cu putin noroc chiar vei avea ocazia sa testezi unul din modelele Mercedes-Benz Clasa C, Ford Kuga, Hyundai ix35 Facelift, Range Rover Evoque, Jaguar XF și Mitsubishi ASX intr-un test drive. Tiriac Auto a pregatit numeroase surprize si chiar si tombole cu premii care te pot desemna fericitul posesor al unui model de masina de ultima generatie pentru un week-end intreg. Astfel poti testa cu adevarat unul din modelele preferate pe traseul pe care ti-l alegi tu, pe serpentine de munte sau pe autostrada catre Constanta.

Salonul Auto Bucuresti nu inseamna doar masini noi si performante. Inseamna si accesorii de ultima generatie, noutati in domeniu, oferte de leasing avantajoase pentru toate bugetele sau alte oferte financiare valabile doar pe durata evenimentului, care te ajuta sa aduci mai repede in garaj modelul vazut si placut in cadrul Salonului.

Mai bine de o saptamana si jumatate ai posibilitatea de a ajunge sa admiri de aproape, sa te urci la volan sau chiar sa pornesti motorul unor modele precum Mitsubishi Space Star, Lancer, ASX, Outlander Ph-EV, L200, Pajero, Ford RS, Jaguar XF sau Range Rover Evoque.  Nu rata cel mai important eveniment auto din Romania unde poti admira intr-o singura zi sute de modele auto deosebite

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...