B1 TV


Victor Ponta: Jurnaliștii băsiști spuneau să nu dăm CFR, că e o catastrofă. Acum dacă nu dăm e mare catastrofă


Foto: gandul.info
Premierul Victor Ponta a spus, luni, la Iași, că foarte mulți „ziariști băsiști” cereau în trecut să nu se privatizeze compania, pentru ca acum aceștia să susțină că ar fi un mare eșec dacă s-ar realiza.

„Îmi aduc aminte că foarte mulți jurnaliști băsiști spuneau să nu dăm CFR, că e o catastrofă. Acum, dacă nu-l dăm e o mare catastrofă. Este exact ca în bancuile cu bască fără bască”, a spus Ponta

Întrebat dacă este de acord cu desecretizarea contractului de privatizare, cerută de omul de afaceri Gruia Stoica, cel care controlează compania GFR, câștigătorul licitației, Ponta a răspuns: „Nu cunosc contractul, nu e treaba mea ca prim-ministru, nici măcar a miniștrilor. Sunt convins că nu e nimic de ascuns”.

Premierul Victor Ponta a mai declarat că preşedintelui Traian Băsescu "i-a intrat în sânge să dea ordine procurorilor", el spunând că acest lucru este "absolut anormal", iar şeful statului nu înţelege ce se întâmplă în România.

„Mi se pare absolut anormal şi de criticat faptul că preşedintele ţării dă tot timpul indicaţii procurorilor. Ultima dată a dat indicaţii că nu ştiu ce să facă procurorii la CFR. Eu sunt convins că procurorii ştiu ce să facă de capul lor, fără să le spună Băsescu", a declarat premierul.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...