B1 TV


Dan Voiculescu: PNL are atitudini imorale față de PSD și vrea să se împrietenească cu Traian Băsescu


Foto: cotidianul.ro
Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, a acuzat PNL-ul de ”atitudini imoral” față de PSD și că încearcă să se împrietenească cu președintele Traian Băsescu, relatează România Liberă.

Voiculescu a afirmat, în cadrul Consiliului Național al PC că USL este în pericol din cauza liberalilor.

"Aţi urmărit, aţi văzut, PSD se consolidează, PSD se pregăteşte pentru a avea rezultate maxime când sunt două rânduri de alegeri - europarlamentare şi prezidenţiale. PNL, celălalt partener al nostru, nu de puţine ori, a avuacţiuni frivole faţă de parteneri, PNL ne-a jignit şi pe noi, continuă să aibă atitudini cel puţin imorale faţă de PSD, încearcă să se împrietenească cu PDL, cu Traian Băsescu, dintr-un singur motiv. Liberalii doreşc şi ei să aibă rezultate maxime la alegeri", a susţinut Dan Voiculescu.

Totodată, președintele de onoare al PC a avertizat colegii din alianță că dacă USL va avea doi candidați la alegerile prezidențaile, atunci și partidul său va veni cu un al treilea candidat.

"Eu nu văd alegerile prezidenţiale cu doi candidaţi din partea USL. Nu este voie. Trebuie să avem un USL unit, cu un singur candidat. Dacă liderii celor două partide mari vor decide ca fiecare să aibă candidat, eu vă candidez că vor fi trei candidaţi, al treilea din partea PC", a precizat Dan Voiculescu.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...