B1 TV


Nicoleta Luciu, nasa de cununie a Biancăi Drăgusanu și a lui Victor Slav, infirmă zvonurile legate de un divort al celor doi

Nașa de cununie a Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, Nicoleta Luciu, a infirmat zvonurile legate de un posibil divorț al celor doi.

"Să ştii că în ultima perioadă nici cu mine nu a vorbit şi aseară m-a sunat şi mi-a spus că nu vrea să discute problemele sale personale cu persoanele dragi. Aseară însă avea un tonus bun, în momentul în care am vorbit cu ea. Nu divorţează. Ei sunt ok, se înţeleg bine”, a spus Luciu în cadrul unei emisiuni. 

Bârfele legate de divorţul celor doi sunt întărite de mărturiile vecinilor cuplului, care susţin că roşcata şi prezentatorul se ceartă tot mai des şi că dintre pereţii casei lor se aud reproşuri legate de foştii parteneri, dar şi cuvântul divorț, scrie Libertatea.

Se pare că motivul principal al tensiunilor dintre ei ar fi faptul că Victor ar fi reluat legătura cu Anda Adam, după ce el a aflat că Adrian Cristea nu a încetat să o caute pe Bianaca înainte şi după nuntă.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...