B1 TV


Apple cere din nou interzicerea unor smartphone-uri Samsung în SUA


Apple a cerut din nou în instanță interzicerea vânzării a peste 20 de modele de smartphone-uri şi tablete Samsung în SUA, precum Galaxy S 4G şi Galaxy Tab 10.1.

Producătorul iPhone a cerut judecătorului Lucy Koh din San Hose, California, să interzică vânzarea produsele respective, după ce juraţii au stabilit anul trecut că acestea încalcă patentele Apple. Koh a respins atunci cererea Apple de interzicere a vânzării produselor Samsung incriminate, dar compania americană a avut parţial câştig de cauză la un tribunal federal, pe 18 noiembrie, transmite Bloomberg.

O curte federală de apel din Washington a decis că Apple se poate concentra pe încălcarea patentelor referitoare la funcţiile smartphone-urilor, precum tehnologia multitouch, care au format obiectul procesului din 2012. Compania americană nu poate bloca însă produsele Samsung pentru încălcarea patentelor de design.

Cei doi mari producători de smartphone-uri la nivel mondial au cheltuit sute de milioane de dolari cu procesele în care se acuză reciproc de copierea funcţiilor telefoanelor.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...