B1 TV


Irinel Columbeanu: Voi candida ca independent la Primăria Generală a Capitalei. Cetățenii sunt dezamăgiți de oferta politică

Foto: evz.ro
Omul de afaceri Irinel Columbeanu a anunțat printr-un filmuleț postat pe internet că va candida ca independent la Primăria Generală a Capitalei.

Irinel Columbeanu susține că vrea să facă o schimbare pentru cetățenii Capitalei care “sunt dezamagiți de oferta poltică”.

Spre deosebire de predecesorii săi care “au fost legați de mâini și de picioare”, omul de afaceri spune că nu are “nicio obligație, nici poltică, nici față de presă și nici fața de un anumit grup politic”.

“Punctul meu de pornire este foarte simplu. Studiind un pic istoria Bucureștilor în ultimii 23 de ani, mi-am dat seama că foștii predecesori ai mei au fost cât de cât legați de mâini și de picioare. Potențialul de dezvoltare al Capitalei României este cu mult mai mare decât nivelul la care s-a ajuns acuma. Din acest punct de vedere am zis că este o ocazie de aur, prin faptul că la ora actuală cetățenii cred că sunt dezamăgiți de oferta politică pe care o au, eu nu contribui la ea pentru că nu este o ofertă politică, este practic o ofertă administrativă și de management", a spus omul de afaceri

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...