B1 TV


Anonymous are o nouă țintă: Mass media și corporațiile din România. Vezi noul mesaj al hackerilor internaționali (VIDEO)

Hacktiviștii de la Anonymous au căpătat o afinitate pentru țara noastră – tocmai au transmis un nou mesaj video dedicat României. Anonymous este o rețea descentralizată de persoane preocupate de promovarea accesului la informație, libertatea cuvântului și transparență. Grupul de hackeri a devenit cunoscut în întreaga lume în decembrie 2010, după ce a reușit să spargă site-urile Visa și MasterCard în semn de protest față de arestarea lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks.

Iar acum, au transmis un al treilea mesaj românilor, pe fondul protestelor de sâmbătă față de controversatul tratat ACTA, care au avut loc nu numai în București ci în mai multe orașe europene.

În noul mesaj, cel mai lung de până acum, Anonymous le transmit românilor că ”ne este greu să credem că nu puteți simți abuzurile făcute de politicienii voștri în ultimii 20 de ani”.

Pare că ați avea nevoie de un lider, dar nu aveți nevoie. Nu aveți nevoie de ajutor din partea nimănui, aveți toate resursele necesare și toată puterea de care aveți nevoie, cheia este să vă organizați”.

Pentru prima oară, cei de la Anonymous au amenințat că vor ataca mass-media din România: ”Mass media și corporațiile financiare vor fi următoarele noastre ținte dacă vor continua să manipuleze și să supună la opresiuni oamenii pentru profit” - se arată în mesajul Anonymous.

Iată întregul mesaj al grupării Anonymous:


”Salutări cetățenilor români, suntem Anonymouos. Trimitem acest mesaj poporului român în urma recentelor proteste anti-acta în întreaga Europă, dar în special în urma protestelor din țara voastră.

Ne este greu să credem că nu puteți simți abuzurile făcute de politicienii voștri în ultimii 20 de ani.

Pare că ați avea nevoie de un lider, dar nu aveți nevoie. Nu aveți nevoie de ajutor din partea nimănui, aveți toate resursele umane necesare și toată puterea de care aveți nevoie, cheia este să vă organizați

Mesajul transmis de cei 500 de oameni în centrul Bucureștiului sau în alte orașe ale țării dumneavoastră este mai puternic când se aude ca o singură voce.

Au semnat în secret tratatul ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) sperând că nu veți afla niciodată de el, dar acum știți însă vă purtați ca și cum nu v-ar păsa.

Demonstrați-le că românii țin la libertatea lor, ați fost privați de libertatea cuvântului timp de 42 de ani, până în 1989, 42 de ani de cenzură – sunteți pregătiți să vă pierdeți din nou cel mai de preț drept?

Organizați-vă, aveți același scop, dar pare că nu aveți și aceleași obiective. Fixați-vă țintele și loviți-le împreună, este singura cale prin care veți câștiga.

Anonymous transmite un nou mesaj românilor




De fiecare dată membrii români ai Anonymous ne ajută să doborâm ținte precum site-urile CIA, FBI sau cel al Interpol, dar nu am lovit niciodată site-urile mass-media românești pentru că nu își ajută propriul popor să schimbe ceea ce nu merge bine.

Ați fost vânduți pe bucăți corporațiilor internaționale, v-au vândut petrolul, v-au vândut aurul, au vândut toate resursele voastre, v-au vândut viitorul permițându-le corporațiilor financiare să acorde împrumuturi cu dobândă de aproape 90%.

Cu toții trebuie să facem ceva în acest sens, media trebuie să ajute oamenii și să raporteze abuzurile, nu să ajute politicienii să câștige alegerile. Corporațiile media și cele financiare vor fi următoarele noastre ținte dacă vor continua să manipuleze și să supună la opresiuni oamenii, pentru profit.

Condițiile meteo din România sunt foarte grele acum, aveți oameni care îngheață de frig în casele lor. Ce au făcut politicienii pentru a rezolva această situație? Nimic. Găsiți-vă adevăratele valori, nu vă pierdeți identitatea ca națiune.

Schimbarea guvernului este o victorie, una mică pentru că aveți aceeași politicieni, aceiași oameni care și-au băgat mâinile în buzunarele voastre. V-a ajuns. Oamenii nu ar trebui să se teamă de guvernele lor. Guvernele ar trebui să se teamă de poporul lor.

Aveți un rege, credem că regele vostru iubește România mai mult decât toți politicienii la un loc. Nu milităm pentru monarhie, ci pentru valorile adevărate.

Suntem Anonymous.
Suntem Legiune.
Noi nu iertăm.
Noi nu uităm.
Așteptați-ne.”

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...