B1 TV


Bătaie în centrul Bucureștiului: Mai mulți suporteri steliști s-au luat la bătaie cu fanii Twente

Jandarmii au intervenit joi seară în centrul Capitalei pentru a aplana un conflict între suporterii olandezi și steliști care se aflau într-un local. Unul dintre suporteri s-a rănit la mână, după ce a spart un geam al localului.

10 suporteri au fost legitimați și conduși spre stadionul Arena Națională, acolo unde se desfățoară meciul Steaua-Twente.

"E vorba de 30 de persoane de cetăţenie olandeză, suporteri ai echipei Twente, care se aflau într-un bar din zona Pieţei Unirii. Pe numărul de urgenţă 112 s-a primit un apel conform căruia a avut loc un incident, echipaje de la Poliţia Capitalei sunt deja la faţa locului şi din câte am înţees au fost nişte suporteri stelişti care i-au atacat pe olandezi. Un olandez este rănit şi un geam este spart. Din declaraţiile lor, fanii stelişti au fugit spre gura de metrou", a spus Alexandru Niculae, purtătorul de cuvânt de la Poliţia Capitalei, citat de Mediafax.

Meciul Steaua București-Twente Enschede, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, are loc joi seară, la ora 22:05, pe Arena Națională.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...