B1 TV


Accident pe centura Clujului: O fată de 26 de ani a murit și un bărbat a fost rănit după ce trei mașini s-au ciocnit


Un grav accident rutier a avut loc vineri, pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, Vâlcele – Apahida. O tânără de 26 de ani a murit și un bărbat a fost rănit după ce o maşină a intrat pe contrasens în urma unei depăşiri şi s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar.

"O femeie a decedat şi un bărbat a fost rănit, vineri, în urma unui accident rutier care a avut loc pe centura Vâlcele - Apahida, în care au fost implicate trei autoturisme. Din primele cercetări rezultă că un autoturism care se îndrepta spre Gherla a depăşit o maşină aflată în faţă şi a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un autoturism care circula regulamentar. Circulaţia este blocată în ambele sensuri pe centură", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Adriana Vornicu, scrie Mediafax.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj au anunţat că la locul accidentului s-a intervenit cu două autospeciale, o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Cluj.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...