B1 TV


Ion Cristoiu: Dosarul lui Liviu Dragnea este unul politic. Frauda de proporții a fost făcută de un sistem al PSD

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat joi seară, în emisiunea „Sub semnul întrebării”, de pe B1 TV, că dosarul fraudelor de la referendum, în care vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis în judecată, este unul politic, arătând că acesta nu ar fi putut să organizeze singur toată frauda, ci a fost ajutat de un sistem al PSD.

Eu spun că acest doar este politic pentru că scoate din start adevărații responsabili pentru fraudare. Era greu de presupus că nici măcar șeful partidului, Victor Ponta, nu trebuia chemat nici măcar ca martor. Dragnea e țapul ispășitor, există zvonuri că dosarul e făcut. Nu există nicio convorbire telefonică, nici adresă, nicio mărturie a  unuia din președinții de secție. Probabil că le-o fi zis undeva pe ascuns”, a declarat jurnalistul.

Acesta susține că Dragnea nu a fost singurul implicat în fraudarea referendumului, ci a fost ajutat de baronii locali.

„E o crimă să consideri că această fraudă de proporții a fost făcută de un singur om. A fost făcută de un sistem care e al PSD, de baronii locali, de primari, de Victor Ponta”, a mai spus Ion Cristoiu.

Dragnea este acuzat că, în calitatea de președinte al CJ Teleorman, funcție pe care o ocupa la data respectivă, și-ar fi folosit autoritatea şi influenţa pentru a obţine o prezenţă de minimum 60 la sută la vot, pentru ca astfel scrutinul să fie validat.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...