B1 TV


Elena Udrea a anunțat că nu se înscrie în competiția internă a PDL pentru desemnarea candidatului pentru prezidențiale

Foto: ziardecluj.ro
Deputatul democrat liberal Elena Udrea a anunțat, vineri, că nu va participa la competiția internă a PDL în urma căreia se va desemna candidatul la alegerile prezidențiale. De asemenea, Udrea a ținut să precizeze că, dacă se afla la șefia PDL, dreapta era unificată și avea un singur candidat.

”Eu am spus mereu că mai important decât să stabilim candidatul este să îi punem un vehicul politic puternic în spate. Cred că în acest moment ar trebui să unificăm toate partidele de centru dreapta într-un mare partid, capabil să ia în jur de 25% la europarlamentare şi să susţină cu şanse reale un candidat al dreptei. Era un moment propice în care toată lumea era de acord. Aţi văzut că şi Traian Basescu şi Emil Boc susţin această variantă, dar şi liderii PMP şi FC. Dacă eu aş fi condus PDL, astăzi dreapta era unificată şi avea un singur candidat", a precizat Elena Udrea.

Întrebată despre democrat-liberalii înscrişi în competiţia internă din partid pentru a fi candidatul PDL la funcţia de preşedinte al României, Elena Udrea a apreciat că aceştia sunt "candidaţi redutabili", citează Mediafax.

"Partidul dă tot ce are mai bun. Sunt trei candidaţi redutabili. Oricare dintre cei trei îi poate bate fie pe Ponta, fie pe Antonescu. Simona Creţu este o persoană foarte motivată, de bună credinţă, este femeie, a avut un proiect foarte bun pentru Bucureşti, ecologizarea şi amenajarea lacului Văcăreşti, sunt convinsă că va avea un proiect foarte bun şi pentru România. Prin această competiţie şi prin candidaţii înscrişi demonstrăm că suntem un partid deschis către oameni noi, că în PDL oricine poate avea bastonul de mareşal în raniţă. Simona Creţu este în partid de un an şi trei luni, Cătălin Predoiu de trei luni. Credeţi că în PNL sau PSD ar fi posibil aşa ceva?", a mai declarat Udrea.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...