B1 TV


Angelina Jolie și Brad Pitt au semnat un contract prenupțial de 270 milioane dolari


Foto: huffingtonpost.co.uk
Brad Pitt și Angelina Jolie, care doresc să se căsătorească de Crăciun, au semnat un contract prenunpțial în valoare de 270 milioane dolari, potrivit Grazia Daily.

Avocații lui Pitt au alcătuit un contract prenupțial de 101 pagini în care se precizează că, în cazul unui divorț, își va păastra averea estimată de Forbes la 150 milioane dolari, iar Angelina va rămâne cu averea sa de 120 milioane dolari.

Cât despre custodia celor șase copii, acesta va rămâne comună.

"Angelina a avut mereu reţineri cu privire la semnarea unui astfel de contract, dar Brad a convins-o că e mai bine aşa", a susţinut o sursă citată de revista britanică. "Brad este un tip romantic dar şi foarte practic şi, având în vedere faptul că sunt un cuplu ce valorează 270 de milioane de dolari, cu 6 copii şi numeroase proprietăţi în diferite părţi ale lumii, atunci decizia lui face sens. În plus, atât Brad cât şi Angelina au mai fost căsătoriţi înainte şi ştiu cât de dificil poate fi un divorţ. De această dată este şi mai important pentru că au copii iar Brad doreşte să acopere toate posibilităţile", precizează sursa citată.

Cei doi se vor căsători în Hawaii, iar principala petrecere va avea loc la reședința pe care cei doi actori o dețin în Franța.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...