B1 TV


Estonii susțin că la partida de marți cu naționala României s-ar fi difuzat imnul Finlandei


Publicația online Postimees scrie că românii ar fi confundat imnul Estoniei, la partida de marți seară cu tricolorii, jucată de Național Arena, fiind difuzat imnul Finladei în schimb.

Ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia, a declarat că oaspeţii nu s-au plâns de faptul că nu ar fi fost intonat imnul Estoniei: "Noi nu am primit nicio reclamaţie, nici scrisă, nici de altă natură din partea delegaţiei Estoniei. De altfel, după cum s-a putut vedea, nici jucătorii nu au avut vreo reacţie în timpul intonării imnului. Din ce am înţeles, imnurile Estoniei şi Finlandei se aseamănă. Oricum, noi verificăm imnurile înainte de meciuri cu un reprezentant al oaspeţilor. Aşa s-a întâmplat şi de data aceasta, înainte cu o zi, iar reprezentantul eston nu a avut de făcut nicio remarcă", a spus Zaharia, citat de Mediafax.

Tricolorii și-au asigurat prezența la barajul de calificare pentru Cupa Mondială din 2014 marți seară, învingând Estonia cu scorul de 2-0 și clasându-se astfel pe poziția secundă a grupei D.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...