B1 TV


Crin Antonescu, despre candidatura lui Ponta dorită de servicii secrete: Oameni ca Sebastian Ghiță fac presiuni de genul acesta


Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, joi seara, că Sebastian Ghiţă, patronul România TV, exercită, în mod clar, presiuni asupra lui Victor Ponta.

Există în Partidul Social-Democrat sau în orice caz în anturajul domnului Ponta, domnului deputat Sebastian Ghiţă. Domnul Sebastian Ghiţă lasă să se înţeleagă de ceva vreme că e aşa, un fel de...aproape un reprezentant în viaţa politică şi economică al serviciilor, lasă să se înţeleagă, repet, probabil că e şi profitabil, nu ştiu. Nu înseamnă că serviciile l-au învestit vreodată cu asta”, a declarat Crin Antonescu la Digi 24.

Chiar la un moment dat, pe un scandal minor - dl. Roşca Stănescu făcuse o declaraţie nepotrivită, neelegantă, neprietenească faţă de cineva din PSD - (...) domnul Ghiţă a ieşit şi a dat un comunicat care transmitea acest lucru: că oamenii vechii Securităţi, vezi Roşca Stănescu, vezi Voiculescu, s-au aciuat în jurul meu, iar oamenii noii Securităţi, serviciilor luminate, proamericane, prooccidentale sunt exemplificaţi de un om din zona de vârstă şi de acţiune al domniei sale. Sunt lucruri vagi, eu v-am dat un exemplu”, a adăugat Crin Antonescu.

Crin Antonescu a recunoscut că a fost „cuprins de nervozitate şi chiar un fel de ţâfnă” atunci a făcut controversata declaraţie de acum câteva zile în care a susţinut că oameni influenţi din servicii fac presiuni asupra lui Victor Ponta pentru a candida la alegerile prezidenţiale.

Liderul PNL a reafirmat că există presiuni, dar a precizat că nu-l acuză cu nimic pe premierul Ponta.

Nu doar din PSD, ci poate, pesemne, cu oameni cu care – n-am spus că serviciile în general sau ca instituţii, n-am spus că şefii acestor servicii, ci persoane influente, persoane importante din servicii sau de pe lângă servicii”, a declarat Crin Antonescu.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...