B1 TV


Kelemen: Pentrul anul viitor avem nevoie de un un buget de creștere economică și nu de unul care aduce taxe și impozite noi


Foto: Ampress.ro
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Aiud, că România are nevoie pentru anul viitor de un buget de creştere economică, de susţinere a zonei private, a agricultorilor, şi nu de un buget care introduce taxe şi impozite noi.

Întrebat de jurnalişti ce poziţie va avea UDMR în privinţa bugetului pe 2014, Kelemen Hunor a răspuns că nu cunoaşte în amănunt proiectul de buget, iar UDMR îşi propune să-l analizeze, iar dacă va fi cazul să depună amendamente, scrie Mediafax.

"Nu cunoaştem proiectul în amănunte, de obicei nu susţinem proiecte pe care nu le cunoaştem. Noi am cerut, am avut o discuţie acum o lună cu premierul şi cu vicepremierul Chiţoiu, am cerut un buget care susţine investitorii, zona privată, întreprinderile mici şi mijlocii, agricultura autohtonă, fiindcă de acolo va veni creşterea economică şi nu din altă parte", a spus Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a adăugat că România are nevoie pentru anul viitor de un buget de creştere economică, de susţinere a zonei private, a agricultorilor, şi nu de un buget care introduce taxe şi impozite noi.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...