B1 TV


ANM: Cod galben de ceată pentru nouă judete


Foto: oradecluj.oradestiri.ro
Meteorologii au emis, duminică, două avertizări cod galben de ceată pentru nouă judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Prima avertizare a intrat în vigoare la 0ra 14:00 și este valabilă până la orele 17:00.

Sub incidenta acestui cod intră judetele Olt si Vâlcea, inclusiv municipiile Caracal si Drăgăsani, judetele Botosani, Bacău, Vaslui, Vrancea si Galati, inclusiv drumurile nationale si europene.

Se va semnala ceată care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri,depuneri de chiciură si polei.

Cea de a doua avertizare este valabilă între orele 14:25 și 19:25, în zonele joase din judetul Cluj, inclusiv drumurile nationale si europene si municipiul Dej.

Se va semnala ceată ce determină scăderea vizibilitătii orizontale sub 200 metri, izolat sub 50 metri si depuneri de chiciură.

3 comentarii:

silviupopescu spunea...

D A T O R I A - F A T A - D E PERSONALUL NAVIGANT PENSIONAR EXPROPIAT IN AUGUST 2010, IN NU MAI PUTIN DE 30 ZILE! CAT A TRECUT DOMNULE PRIMMINISTRU? CE ASTEPTATI ? AVETI TOATE CONDITIILE ECONOMICE ! DE CE NE UMILITI SI NE TINETI INTR-O DISCRIMINARE CONTINUA !?..........ATI BLOCAT LEGEA IN CAMERA DEPUTATILOR! LEGEA 223 (PLX 612) PRIVIND STATUTUL PERSONALULUI NAVIGANT! va intreb la ce mai este util un parlament cu 588 de membrii x 24500,00roni pe luna, daca nu face nimic altceva decat sa va astepte ordinele si sa voteze la comanda !SUNTETI UN INTELECTIUAL CARE ARE LA BAZA EDUCATIEI DREPTUL, DECI FITI DREPT, NU DICTATOR, SAU V-ATI MOLIPSIT DE LA BASESCU?....August 2010-Martie 2014:47 decese aviatori pensionari! ASTEPTAM DREPTATE!

silviupopescu spunea...

va rog sa-l interpelati cu acest subiect pe Domnul Primministru Victor PONTA1

silviupopescu spunea...

va multumesc!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...