B1 TV


ANM: Cod galben de ceată pentru nouă judete


Foto: oradecluj.oradestiri.ro
Meteorologii au emis, duminică, două avertizări cod galben de ceată pentru nouă judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Prima avertizare a intrat în vigoare la 0ra 14:00 și este valabilă până la orele 17:00.

Sub incidenta acestui cod intră judetele Olt si Vâlcea, inclusiv municipiile Caracal si Drăgăsani, judetele Botosani, Bacău, Vaslui, Vrancea si Galati, inclusiv drumurile nationale si europene.

Se va semnala ceată care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri,depuneri de chiciură si polei.

Cea de a doua avertizare este valabilă între orele 14:25 și 19:25, în zonele joase din judetul Cluj, inclusiv drumurile nationale si europene si municipiul Dej.

Se va semnala ceată ce determină scăderea vizibilitătii orizontale sub 200 metri, izolat sub 50 metri si depuneri de chiciură.

4 comentarii:

silviupopescu spunea...

D A T O R I A - F A T A - D E PERSONALUL NAVIGANT PENSIONAR EXPROPIAT IN AUGUST 2010, IN NU MAI PUTIN DE 30 ZILE! CAT A TRECUT DOMNULE PRIMMINISTRU? CE ASTEPTATI ? AVETI TOATE CONDITIILE ECONOMICE ! DE CE NE UMILITI SI NE TINETI INTR-O DISCRIMINARE CONTINUA !?..........ATI BLOCAT LEGEA IN CAMERA DEPUTATILOR! LEGEA 223 (PLX 612) PRIVIND STATUTUL PERSONALULUI NAVIGANT! va intreb la ce mai este util un parlament cu 588 de membrii x 24500,00roni pe luna, daca nu face nimic altceva decat sa va astepte ordinele si sa voteze la comanda !SUNTETI UN INTELECTIUAL CARE ARE LA BAZA EDUCATIEI DREPTUL, DECI FITI DREPT, NU DICTATOR, SAU V-ATI MOLIPSIT DE LA BASESCU?....August 2010-Martie 2014:47 decese aviatori pensionari! ASTEPTAM DREPTATE!

silviupopescu spunea...

va rog sa-l interpelati cu acest subiect pe Domnul Primministru Victor PONTA1

silviupopescu spunea...

va multumesc!

Anonymous spunea...

Bună ziua tuturor, vreau să împărtășesc experiența pe care o am cu un caster vrăjitor numit Dr. Ajayi, el este un bărbat foarte puternic binecuvântat de tatăl său de a ajuta oamenii cu probleme de viață diferite, treceam prin faza mai rea din viața mea soțul meu mi-a spus că vrea un divorț de nicăieri, l-am întrebat unde am greșit, dar nu mi-a dat niciun răspuns, în schimb s-a mutat din casă, asta a fost foarte ciudat, așa că am căutat ajutor, atunci când l-am întâlnit pe dr. Ajayi vraja casetă online, i-am explicat starea mea după o consultație, am aflat că soțul meu este cu secretarul său la muncă și el se află sub vraja ei, marele vrăjitor mi-a spus ce trebuie făcut și am urmat instrucțiunile lui, azi i sunt o femeie mândră să spun că am făcut-o pentru că soțul meu este chiar acasă cu mine și ne așteptăm la cel de-al doilea copil al nostru, mulțumită dlui Dr. Ajayi, războiul vrăjitor, dacă ai nevoie de ajutorul unei vrăjitoare pentru orice fel de problemă. persoană potrivită pentru un resul perfect și de încredere T. Contactați numărul lui Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...