B1 TV


Cezar Preda: Bugetul adoptat de Parlament e un buget al puturosilor si al nemuncii


Foto: cotidianul.ro
Vicepreședintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că bugetul adoptat de Parlament este un buget ”al asistaților sociali, al puturoșilor și al nemuncii”, relatează Mediafax.

Deoutatul de Buzău a criticat dur bugetul adoptat de Parlament și rapiditatea cu care acesta a trecut de votul puterii.

"Singurul lucru ce poate fi remarcat de Europa în privinţa bugetului României este că el a fost adoptat cu viteza luminii. A fost contracronometru, cred că o să trimitem la Guinness Book să fie consemnat în Cartea Recordurilor, un buget de doar 20 de ore", a spus Cezar Preda.

Acesta a afăugat că nu ar fi nicio problemă timpul în care a fost adoptat bugetul în Parlament, însă faptul că acest buget ar fi construit pentru "puşculiţa USL" este extrem de grav.

"Dacă ar fi un buget în interesul românilor nu ar fi nicio problemă, dar e un buget construit strict pentru puşculiţa electorală a USL. Bugetul pe 2014 contrazice toate angajamentele si promisiunile electorale. E al doilea an când Guvernul foloseşte taxele impuse de PDL cu 24% Tva pe care le-a criticat şi pe care a promis românilor că le va schimba. Este un buget împotriva muncii, a concurenţei, a competiţiei. Este un buget al asistaţilor social, al puturoşilor şi al nemuncii. Asta poate face stânga. Eu cred că e dreptul preşedintelui să se gândească daca romanii au sau nu de câştigat din acest buget şi să ia masurile pe care le poate lua pentru că noi parlamentarii nu putem ataca bugetul la Curtea Constituţională pentru că nu au fost vicii de procedură", a declarat Preda.

Miercuri, Parlamentul a adoptat bugetul de stat și cel al asigurărilor sociale e stat pe anul 2014, în prezenţa premierului Victor Ponta şi a miniştrilor.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...