B1 TV


Traian Băsescu: Guvernul vrea să introducă acciza pentru a-și dirija banii pentru alegerile electorale din 2014

Președintele Traian Băsescu a vorbit, joi seară, despre decizia sa de a refuza acciza la carburanți, spunând că este doar un furt de bani pentru a acoperi cheltuielile de la alegerile electorale din 2014.

”Victor Ponta a crezut că se ascunde sub scrisoarea transmisă și aprobată de FMI. Acesta este al doilea motiv pentru care nu am semnat scrisoarea, pentru că am înțeles ce voia să facă. Laș, ca întotdeauna, vroia să-și ascundă furtul pentru partid, pe care îl gestionează împreună cu Dragnea, ca și la referendumul din 2012 și la alegerile prezidențiale din 2009. A vrut să-și ascundă furtul acoperit de semnătura mea”, a explicat președintele.

Băsescu a explicat că televiziunea B1 TV a prezentat mesajele de la centru către activiști, în care lumea se întreabă de ce președintele se opune semnării scrisorii cu FMI.

”Ei erau convinți că voi semna scrisoarea. Atât de ticăloasă le era gândirea, că-l forțăm pe președinte să semneze. Eu le spun astăzi să înceteze cu minciuna. Nu au nicio obligație să introducă această accizaă, aveau dacă aprobam memorandul și board-ul FMI aproba scrisoarea. În momentul de față, Guvernul nu are nicio obligați asumată să introducă această acciză. Este disperat să o introducă pentru a dirija bani în ministerul lui Dragnea pentru a fi utilizați în alegerile electorale de anul viitor”, a completat Traian Băsescu.

Președintele a conchis, spunând că regretă că și liberalii au fost prinși în acest joc.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...