B1 TV


Traian Băsescu: Victor Ponta e un premier corupt care încearcă să îsi ascundă hotia sub acte normative


Președintele Traian Băsescu a afirmat, joi seară, că premierul Victor Ponta este un premier corupt care ”încearcă să își ascundă hoția sub acte normative”.

”Victor Ponta e un premier corupt profund care încearcă să-și ascundă hoția sub acte normative. A încercat să facă să dispară 400 mililoane dolari datorați de Rompetrol ascunzându-se sub o lege declarată neconstituțională”, a afirmat șefful statului.

”E corupt pentru că a vrut să-și ascundă sub lege aranjamantele pentru Roșia Montană. E corupt pentru că a luat 2.800 hectare de pământ de la academia agricola și le-a transferat la CJ Brăila”, a arătat Băsescu.
”Au și început să facă o licitație de arendă și când au aflat că mă interesez ce se întâmplă cu terenurile au renunțat și spun că un an dau înapoi terenul, timp de un an, când îmi termin mandatul. Șmecherii nu cumpără pământ, ci iau în arendă de la stat”, a mai spus președintele.

”Ponta e profund corupt pentru că încearcă să îi faciliteze lui Ghiță foarte multe contracte. Protejatul lui e principalul jucător în instituțiile guvernamentale când e vorba de proiecte IT, oricât se ascunde el, că și-a dat firmele. E prima dată când avem un premier cu o cadență atât de ridicată, care încearcă să-și ascundă actele de corupție sub legi. Nu cred că va merge foarte mult”, a precizat Traian Băsescu.

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...